Χρυσικόπουλος: «Είμαστε σε ανοδική πορεία»

Ο Έλληνας φορ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος μετά τον αγώνα με τη Βέντσπιλς (6/12) για την από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας του.

Ο Έλληνας φορ του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος μετά τον αγώνα με τη Βέντσπιλς (6/12) για την από εδώ και πέρα πορεία της ομάδας του. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ γνώριζαν πολύ καλά μετά τη νίκη που πήραν επί της Βέντσπιλς απόψε (6/12) ότι αυτή δεν ήταν μια απλή επικράτηση. Ήταν η επιβεβαίωση ότι η «ασπρόμαυρη» ομάδα είναι σε αδιάκοπη ανοδική πορεία, κάτι που δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη και φτιάχνει το κλίμα στα αποδυτήρια. 

Οι δηλώσεις που έκανε ο Λίνος Χρυσικόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης με τους Λετονούς στη συνέντευξη Τύπου, δίνουν το στίγμα των σκέψεων που επικρατούν στα αποδυτήρια του «Δικέφαλου». 
 «Στην πρώτη περίοδο χάσαμε πολλά ριμπάουντ μετά από καλές άμυνες. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους… Αυτό διορθώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε σε μια σημαντική νίκη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε σχετικά με την αξία της νίκης επί της Βέντσπιλς: «Ήταν πολύ σημαντική. Υπάρχουν ακόμη επτά παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για τις πιθανότητες που έχουμε».

Κι όσο για το αν η ομάδα του βρίσκεται σε ανοδική πορεία, τόνισε: «Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι το σκορ μοιράστηκε είπε: «Δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς πως η ομάδα έχει ταλέντο. Είναι και θέμα του προπονητή για το πως θα εκμεταλλεύεται τους παίκτες. Πάντως ως τώρα φαίνεται πως το κάνουμε καλά».

Από την πλευρά της Βέντσπιλς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Maris Gulbis, ο οποίος δήλωσε: «Για τρία δεκάλεπτα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, καθώς κατέστρεψε το παιχνίδι μας και βρήκε εύκολο σκορ στον αιφνιδιασμό. Κάποια στιγμή μπήκε στην εξίσωση και ο κόσμος και έτσι κέρδισε ο ΠΑΟΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.