Φοβού τον Τζόουνς!

Η ιδιαίτερη αναφορά της Λούντβιγσμπουργκ στον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ, εν όψει της σημερινής (13/12) αναμέτρησης στο PAOK Sports Arena

Συνέχεια στο καλό πρώτο μισό των υποχρεώσεών της στον 2ο όμιλο του Basketball Champions League θέλει να δώσει η Λούντβιγσμπουργκ, αρχής γενομένης από τη σημερινή (13/12, 19:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όπως ξεκάθαρα αναφέρουν οι Γερμανοί σε σχετική ανάρτησή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. 

Η γερμανική ομάδα, που εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα επιδόσεις της στη σεζόν, εντός κι εκτός συνόρων, έκλεισε τον πρώτο γύρο στο BCL με ρεκόρ 6 νικών και 1 ήττας, οπότε για να μείνει ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και να μπει με το δεξί στον δεύτερο γύρο επιθυμεί σήμερα τη νίκη απέναντι στους «ασπρόμαυρους». 

Οι Γερμανοί, στη σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα τους για το σημερινό παιχνίδι, λένε για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης κέρδισε δύο παιχνίδια στο Champions League (εναντίον Capo d’Orlando και Ventspils). Η είσοδος στα πλέι-οφ είναι ακόμα προσιτή στους Έλληνες. Μόνο μια νίκη πίσω είναι ο ΠΑΟΚ από την τέταρτη θέση στον πίνακα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου βρίσκεται στην έκτη θέση. Το Σαββατοκύριακο νίκησε με 91-87 τον Κόροιβο. Ο καλύτερος σκόρερ ήταν ο Phil Goss με 25 πόντους. Στο πρώτο παιχνίδι, στη Γερμανία, η ομάδα μας νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 103-70».

Στο σημείο αυτό, πάντως, οι Γερμανοί φανερώνουν και ποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ υπολογίζουν περισσότερο: «Στη θέση του πλέι μέικερ ο ΠΑΟΚ έκανε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Kevin Dillard έφυγε από το σύλλογο και τώρα εκεί είναι ο αμερικανός Phil Goss. Μέχρι στιγμής, ο Goss έχει παίξει ένα παιχνίδι του Champions League για τους «ασπρόμαυρους», εντός έδρας ενάντια στη Ventspils (Λετονία), στο οποίο ο ΠΑΟΚ νίκησε. Ο πιο εντυπωσιακός παίκτης του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν είναι ο Lucky Jones. Σκοράρει κατά μέσο όρο 11,7 πόντους και παίρνει 6,4 ριμπάουντ (σ.σ.: η αναφορά είναι στα στατιστικά του Τζόουνς στο BCL)».

Εδώ υπενθυμίζουν στο κοινό τους ότι η τρίτη φορά που η Λούντβιγσμπουργκ παίζει στην Ελλάδα: «Για την MHP RIESEN το παιχνίδι της Τετάρτης είναι το τρίτο στην Ελλάδα. Την προηγούμενη σεζόν χάσαμε στο Champions League από την ΑΕΚ στην Αθήνα. Το 2008, η Ludwigsburg κέρδισε στο Κύπελλο ULEB 95-86 τον Πανιώνιο».

Στο κείμενο υπάρχει και δήλωση του γκαρντ της ομάδας, Niklas Geske: «Στα διεθνή παιχνίδια η ατμόσφαιρα είναι μερικές φορές πολύ διαφορετική από αυτή στη Γερμανία. Μερικές φορές είναι «θερμή». Αλλά τέτοια παιχνίδια, με μια καυτή ατμόσφαιρα, είναι κατά κάποιο τρόπο ακόμα πιο διασκεδαστικά, αν έχεις το προβάδισμα».

Να σημειώσουμε ότι οι Γερμανοί προπονήθηκαν πρώτη φορά χθες (12/12) στην έδρα του ΠΑΟΚ. Σήμερα το πρωί έκαναν εκεί μια δεύτερη προπόνηση, που ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς. Από αυτήν, ανήρτησαν και σχετικές φωτογραφίες στην ισοτσελίδα τους σε μέσο κοινωνικής δικύωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.