Γιαννάκης: «Περνάμε δύσκολες ώρες»

Η FIBA απαγόρευσε τις μεταγραφές στον Άρη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε να πει πολλά, ενόψει και του εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στην Μπεσίκτας για το FBIA Champions League.

Η FIBA απαγόρευσε τις μεταγραφές στον Άρη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε να πει πολλά, ενόψει και του εντός έδρας ματς της Τετάρτης κόντρα στην Μπεσίκτας για το FBIA Champions League.
 
«Εχουμε να παίξουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει φτιαχτεί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία. Η Μπεσίκτας έχει τη δυνατότητα να κάνει αλλαγές, παίρνει παίκτες. Θα προσπαθήσουμε δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε όσες ευκαιρίες έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Υπάρχει μια νευρικότητα, θα προσπαθήσουμε. Ο Γιάννης (Αθηναίου) θα δούμε, δεν ξέρουμε αν μπορεί να παίξει 100%, γιατί έχει μείνει καιρό έξω και ο ρυθμός του παιχνιδιού δε θα είναι απλός. Εχουμε και το πρόβλημα με τον Στέλιο Πουλιανίτη από χθες το βράδυ και φυσικά τα προβλήματά μας δεν είναι μόνο αγωνιστικά» είπε αρχικά ο κόουτς των κιτρίνων.
 
Ερωτηθείς για τα εξωγανιστικά ζητήματα και την απαγόρευση μεταγραφών που προέκυψε σήμερα για την ΚΑΕ από τη FIBA, απάντησε λέγοντας: «Από την αρχή της χρονιάς και γενικά όλο αυτό το διάστημα, προσπαθούμε να φέρουμε φυσιολογικά αποτελέσματα, έχοντας να διαχειριστούμε μη φυσιολογικές συνθήκες. Είναι δύσκολο για όλους, αυτό είναι δεδομένο. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει μια διεργασία (σ.σ. επαφές για να αλλάξει η διοικητική κατάσταση στην ΚΑΕ), ελπίζω αυτοί που θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα διοικητικά, να φέρουν κάποιες λύσεις, γιατί ξέρουμε τα προβλήματα που έχουμε. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που δουλεύουν ηρωικά και τους αξίζουν συγχαρητήρια και τα παιδιά στα γραφεία και τα παιδιά στο σταφ. Μπορώ να πω πως και οι φίλαθλοί μας είναι ηρωικοί, στο τελευταίο ματς δείξανε την αγάπη τους για την προσπάθεια που καταβάλλεται από την ομάδα, από τα παιδιά που είναι εδώ και προπονούνται και παίζουν. Αξίζει στην ομάδα η συμπαράσταση και για το αυριανό ματς και αυτό της Κυριακής (σ.σ. με τον Κόροιβο Αμαλιάδας). Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι σήμερα. Το ban από τη FIBA είναι ένα ακόμη δύσκολο πρόβλημα. Ο,τι και να πω είναι λίγο, είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και ελπίζω να βρεθούν αυτοί που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα δουλέψουν σκληρά για τον Αρη. Εγώ και τα παιδιά θα είμαστε δίπλα τους για να τους συμπαρασταθούμε, γιατί πραγματικά ο Αρης αξίζει να έχει την εικόνα που του πρέπει αγωνιστικά, διοικητικά και σε όλους τους τομείς. Περνάμε δύσκολες ώρες από την αρχή της χρονιάς».
 
Σε σχόλιο που του ζητήθηκε για τον Γκάρι Μπελ και κατά πόσο ο Αμερικανός θα συνεχίσει να υφίσταται στο δυναμικό της ομάδας (σ.σ. φέρεται πως το αυριανό παιχνίδι με την Μπεσίκτας θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα του Αρη), είπε: «Ο,τι και να πω για όλα τα παιδιά είναι λίγο. Ο Γκάρι δουλεύει πολύ, δείχνει τη διάθεση να παίξει για την ομάδα και να τη βοηθήσει και η ομάδα, όμως, πρέπει να έχει ανάλογη στάση απέναντί του και ελπίζω να το κάνει. Οπως πρέπει να το κάνει και προς όλα τα παιδιά και προς σε όλους όσοι δουλεύουν στα γραφεία. Είναι, επίσης, και οι άνθρωποι που δουλεύουν στα αποδυτήρια και δε φαίνονται, αλλά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μας στηρίζουν. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει κάτι σήμερα, για να δημιουργηθεί διάθεση καλύτερη σε όλους».
 
Κατέληξε ο Γιαννάκης τονίζοντας πως: «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διαχειριστούμε την κατάσταση με τους παίκτες, τους λέμε ότι η ομάδα είναι μεγάλη, πως υπάρχει ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα και ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτήν την αγάπη και να την κάνουμε μεγαλύτερη. Λέμε σε όλα τα παιδιά πως πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που θα κάνουμε».
 
Δηλώσεις για τη μάχη με την Μπεσίκτας έκανε και ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο νεαρός σέντερ του Αρη τόνισε: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Η δουλειά μας είναι να αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια, στη δουλειά μας. Χρειάζεται να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε. Οι πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν, κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του και κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο το καλύτερο δυνατό που μπορούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.