Χρυσικόπουλος: «Νίκη με Βέντσπιλς»

Το μυαλό των «ασπρόμαυρων» είναι ήδη στον τελικό με τους Λετονούς, όπως έδειξε με τις δηλώσεις του ο φορ του ΠΑΟΚ.

Τη Νεπτούνας τη νίκησε ο ΠΑΟΚ απόψε (31/1), όμως, τη δουλειά δεν την τελείωσε, σε ό,τι αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Μένει ο τελικός με τη Βέντσπιλς, εκτός έδρας, και ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν εκεί το μυαλό τους, όπως έδειξε και ο Λίνος Χρυσικόπουλος με τις δηλώσεις που έκανε μετά τη σημερινή επικράτηση.  

«Πιστεύω πως ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι  μετά τα 3 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα της Νεπτούνας και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήμασταν καλοί αμυντικά κι ιδιαίτερα στην περιφερειακή μας άμυνα  ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας είχαν μόνο ένα επιθετικό ριμπάουντ», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φορ.
Και συνέχισε, σε ό,τι αφορά στη μεγάλη ευστοχία σήμερα στα σουτ τριών πόντων: «Γενικά σουτάρουμε με καλά ποσοστά από το τρίποντο. Το 65% είναι εξωφρενικό. Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για μας και το εκμεταλλευτήκαμε όσο περισσότερο μπορέσαμε».

Για την διαφορετική εικόνα του ΠΑΟΚ από παιχνίδι σε παιχνίδι τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ που πρέπει να περιμένετε, είναι ο ΠΑΟΚ που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια και να δίνουμε και την ψυχή μας. Αυτόν τον ΠΑΟΚ να περιμένετε!»

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βέντσπιλς, που ακολουθεί, τόνισε: «Πάμε να κερδίσουμε και να τα δώσουμε όλα. Έμεινε ένα παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε για να βγάλουμε εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχαμε».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί σύντομα, είπε: «Έχουμε τρεις μέρες. Τον τελευταίο καιρό έχουμε μάθει να παίζουμε και σε μικρότερο διάστημα. Θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, δουλειά και προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.