Παπαθεοδώρου: «Η μεγαλύτερη νίκη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι η νίκη επί του Πανιώνιου ήταν η σπουδαιότερη ως τώρα για τη Νέα Κηφισιά και εξήγησε τους λόγους.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υποστήριξε ότι η νίκη επί του Πανιώνιου ήταν η σπουδαιότερη ως τώρα για τη Νέα Κηφισιά και εξήγησε τους λόγους. «Ηταν η μεγαλύτερη νίκη μας για δυο λόγους. 1) Επειδή ο πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και 2) Επειδή ήρθε εδώ υποψιασμένος, αφού εμείς είχαμε ένα σερί νικών», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων στη συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: 

«Για μας είναι σημαντική νίκη γιατί ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα και πρέπει να παίξεις πολύ καλή άμυνα για να τον αντιμετωπίσεις. Το δεύτερο δεκάλεπτο μας βοήθησε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και στο τέλος ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Στα τελευταία δυο λεπτά έπαιξαν ρόλο οι χαμένες βολές ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι κερδίσαμε έχοντας μόλις 2/15τρίποντα. Είναι σημαντικό για μας να έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο. Δουλεύουμε μεθοδικά και με τα αποτελέσματα θα φέρουμε κι άλλες οικογένειες κοντά μας».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ψαθάς δήλωσε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στις χαμένες βολές του πανιωνίου. Ηταν για μας μια καλή νίκη και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.