Μίντλετον: Κι άλλη «κούπα» για Παναθηναϊκό

Ξέρει καλά τι θα πει «Παναθηναϊκός», γι' αυτό και ο Ντάριλ Μίντλετον εξέφρασε την άποψη του ότι οι «πράσινοι» θα στεφθούν και φέτος Πρωταθλητές.

Ξέρει καλά τι θα πει «Παναθηναϊκός», γι’ αυτό και ο Ντάριλ Μίντλετον εξέφρασε την άποψη του ότι οι «πράσινοι» θα στεφθούν και φέτος Πρωταθλητές.

Ο επί χρόνια παίκτης του «τριφυλλιού» και μυν της Βαλένθια, δεν ξεχνά τα όσα έχει ζήσει στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας. Γι’ αυτό και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Superdeporte» αναφέρθηκε σε αυτό το σημαντικό κομμάτι της καριέρα του. Ξεκίνησε αναφερόμενος στη Βαλένθια για να καταλήξει να μιλά για τον τίτλο που πιστεύει ότι θα κατακτήσουν οι Πρωταθλητές Ελλάδος και φέτος. «Προπονούμαστε το ίδιο σκληρά με τη Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχα κερδίσει πολλούς τίτλους. Το πνεύμα αυτής της ομάδας είναι πεινασμένο για νίκες και για αυτό είναι σίγουρος ότι θα πάρει το πρωτάθλημα και τον Ιούνιο θα σηκώσει άλλη μία κούπα».

Στο μεταξύ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του στη Βαλένθια, Σβέτισλαβ Πέσιτς, τον οποίο σύγκρινε με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λέγοντας ότι  «Έχουμε έναν ικανό, έξυπνο και διορατικό προπονητή, ο οποίος ξέρει ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνει. Για μένα, είναι από τους καλύτερους, στην ίδια κατηγορία με τον Ομπράντοβιτς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.