Τρέχει και προλαβαίνει ο Μάριτς (;)

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να ενισχυθεί η ομάδα με τον Άλεξ Μάριτς στη σειρά των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προτιμούν να μη λένε πολλά, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες να ενισχυθεί η ομάδα με την επιστροφή του Άλεξ Μάριτς στη σειρά των αναμετρήσεων με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρβος σέντερ συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις μεν (έκανε και σήμερα), σε εντατικούς ρυθμούς δε. Πλέον η κατάσταση του εμπνέει αισιοδοξία, καθώς έχει βελτιωθεί αισθητά και ενδέχεται να προλάβει να δώσει το παρών σε κάποια εκ των παιχνιδιών της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα απέναντι στην πανίσχυρη Μπάρτσα. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον αγκώνα στις 23 του περασμένου Νοεμβρίου.

Το κενό του καλύπτει ο Ίαν Βουγιούκας, αλλά το πλήγμα ήταν μεγάλο για τους «πράσινους», καθώς η φροντ λάιν τους είναι το δυνατό σημείο τους φέτος. Σε περίπτωση που καταφέρει να ξαναμπεί στο παρκέ απέναντι στους Καταλανούς πάντως, θα είναι ένα ατού για την ομάδα του «Ζοτς», ο οποίος γνωρίζει βέβαια πως δε θα είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς έχει απουσιάσει καιρό από την ενεργό δράση. Γι’ αυτό το λόγο και ο Σέρβος τεχνικός δε θα θελήσει να το ρισκάρει αν δεν πάρει τις ανάλογες διαβεβαιώσεις από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη.

Προπονήθηκαν και σήμερα
Στο μεταξύ, αν και σήμερα ήταν ημέρα ρεπό -όπως και η αυριανή- και η προπόνηση του «τριφυλλιού» ήταν προεραιτική οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο «Ζοτς» τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Εκείνοι όμως, γνωρίζοντας πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα στην Ευρωλίγκα απέναντι στην ομάδα του Χαβιέ Πασκουάλ θέλησαν να είναι όσο πιο έτοιμοι γίνεται και πήγαν για προπόνηση. Πέραν αυτού, είναι επαγγελματίες και δε θέλουν να χάνουν προπονήσεις, γι’ αυτό και είναι κάτι που το κάνουν συχνά πυκνά όταν έχουν ρεπό. Όσοι απουσίασαν πάντως, είχαν σοβαρούς λόγους.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.