Στον… αέρα ο τελικός

Για μία ακόμη φορά ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (6/3), βρίσκεται στον αέρα!

Για μία ακόμη φορά ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (6/3), βρίσκεται στον αέρα! Ο λόγος είναι πως το υπουργείο Παιδείας δήλωσε αδυναμία στη διάθεση των 3.000 εισιτηρίων σε μαθητές και συγκαλείται επείγουσα σύσκεψη την Τρίτη (1/3).
Μετά τα έκτροπα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο «αιωνίων» η Πολιτεία, δια στόματος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, είχε σκεφτόταν να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου στο μπάσκετ για να ηρεμήσει η κατάσταση μεταξύ των οπαδών των «πρασίνων» και των «ερυθρολεύκων». Τελικά ανακοίνωσε πως θα διεξαγόταν με θεατές μόνο μαθητές-υπο το φόβο νέων επεισοδίων-  και συγκεκριμένα θα έδιναν το παρών στο κλειστό του Ελληνικού 3.000… πιτσιρίκια.

Πλέον, ενέσκυψε και νέο πρόβλημα όμως, καθώς το υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να διαθέσει τα εισιτήρια σε μαθητές, καθώς πολλοί γονείς δε δίνουν τη συγκατάθεση τους για να βρεθούν τα παιδιά τους στο γήπεδο και ουδείς γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει και αν και με ποιο τρόπο θα διεξαχθεί το ντέρμπι που θα κρίνει τον φετινό Κυπελλούχο Ελλάδος. Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα. Πάντως, την Τρίτη θα γίνει σύσκεψη μεταξύ της ΓΓΑ και της ΕΟΚ με στόχο να βρεθεί μια λύση, την ώρα που αποδεικνύεται η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το όλο θέμα από τους υπεύθυνους του ελληνικού αθλητισμού.

Συνέντευξη «Ζοτς»-«Ντούντα»
Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, την προσεχή Παρασκευή (4/3) θα διεξαχθεί -όπως ήταν προγραμματισμένη- η κοινή συνέντευξη Τύπου των Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει του Τελικού. Σε γνωστο αθηναϊκό ξενοδοχείο οι δύο τεχνικοί θα μιλήσουν για τα πλάνα τους και για τις ομάδες τους πριν το ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.