Καλοβλέπει Σάροντ Κάρι ο Κορωνιός

Ο Σαρόντ Κάρι κάθε άλλο παρά έχει. γοητεύσει τον Άγγελο Κορωνιό με την απόδοση του και έτσι ο τελευταίος αποφάσισε να προχωρήσει σε μεταγραφή Αμερικανού πλέι-μέικερ.

Ο Σαρόντ Κάρι κάθε άλλο παρά έχει. γοητεύσει τον Άγγελο Κορωνιό με την απόδοση του και έτσι ο τελευταίος αποφάσισε να προχωρήσει σε μεταγραφή Αμερικανού πλέι-μέικερ.

Αν και μέχρι πριν από μερικές ημέρες ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ επιθυμούσε την ενίσχυση της στη φροντ λάιν και έψαχνε για ξένο σέντερ, πλέον αναγκάστηκε να κάνει στροφή. Στην τελευταία ήττα της ομάδας από τον Πανελλήνιο, οι «κιτρινόμαυροι» υπέπεσαν σε 17 λάθη (!), αριθμός πολύ μεγάλος. Η οργάνωση του παιχνιδιού και η κυκλοφορία της μπάλας ήταν «ευθύνη» του Κάρι και ο Κορωνιός βλέποντας πως τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Όντας απογοητευμένος από την απόδοση του έχει αρχίσει ήδη τις επαφές με μάνατζερ για να βρει τον κατάλληλο, κάτι που δεν αναμένεται εύκολο λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ΚΑΕ. Στο μεταξύ, αύριο ξεκινά η προετοιμασία της «Ένωσης» για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.