Σκουρτόπουλος: «Μόνο νίκη…»

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πανελλήνιος στη φάση των «16» του EuroCup και η νίκη αποτελεί μονόδρομο επί της Μπενετόν.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Πανελλήνιος στη φάση των «16» του EuroCup και η νίκη αποτελεί μονόδρομο επί της Μπενετόν. Με δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ο σύλλογος των «Ολυμπιονικών» φιλοξενεί αύριο (19:00) την ομάδα του Τρεβίζο στο Χαλκιοπούλειο για την 3η αγωνιστική κι αν ηττηθεί θα ολοκληρώσει χωρίς ένα ροζ φύλλο αγώνα τον πρώτο γύρο.

Η υπόθεση πρόκριση εξαρτάται άμεσα από το αυριανό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του πρώην παίκτη του Πανελληνίου, Ντέβιν Σμιθ. Πέρυσι, ο Σμιθ ήταν και από τους πρωταγωνιστές στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή επιτυχία του Πανελληνίου, τη συμμετοχή δηλαδή στο φάιναλ φορ του EuroCup. Ο Αμερικανός φόργουορντ ψηφίστηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Στον Πανελλήνιο κανείς δεν θέλει ν’ αποχαιρετήσει πρόωρα λοιπόν τη διοργάνωση, ειδικά μετά από μία τόσο επιτυχημένη προηγούμενη σεζόν. Ο τεχνικός του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος εξήγησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «Ολυμπιονικών»: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση σε όλους τους τομείς και στα 40 λεπτά του αγώνα. Πολλές φορές εφέτος έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας στα τελευταία λεπτά και αυτό μας έχει στοιχίσει. Αν θέλουμε να μείνουμε μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των φιλάθλων.»

Ο έμπειρος Γιώργος Καλαϊτζής που επέστρεψε πλέον στην αγωνιστική δράση ανέφερε: «Για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, θα πρέπει να νικήσουμε τη Μπενετόν. Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα μας και μπορούμε να νικήσουμε. Έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ εν συγκρίσει με το ξεκίνημα και γενικότερα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα δούμε και πάλι τον Ντέβιν Σμιθ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.