Γκέκος: “Ένα μπ…έλο είμαστε”

Και η υπομονή έχει τα όρια της και ο Μηνάς Γκέκος έχει δείξει ότι διαθέτει μεγάλα αποθέματα της συγκεκριμένης αρετής.

Και η υπομονή έχει τα όρια της και ο Μηνάς Γκέκος έχει δείξει ότι διαθέτει μεγάλα αποθέματα της συγκεκριμένης αρετής. Έφτασε όμως η στιγμή που ήθελε να ξεσπάσει και το έκανε. Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο, ο τεχνικός της «Ένωσης» εξήρε την προσπάθεια των Ελλήνων παικτών του -τόσο την ψυχική, όσο και τη σωματική- τονίζοντας πως «η ΑΕΚ δεν υπάρχει. Είμαστε ένα μπ.έλο» και κάλεσε τον κόσμο της να τη σώσει.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον «γηραιό» ο Γκέκος ξεκίνησε λέγοντας πως «έχω πολλά να πω αλλά δεν θέλω να κουράσω. Συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες κυρίως που έχουν πολλά ψυχικά αποθέματα. Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο». Εξήγησε πως «πρώτη φορά παίξαμε επίσημο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Είχαμε προσανατολισμό, δεν θέλαμε να πάει η μπάλα μέσα στην ρακέτα. Δεν θέλω να σταθώ στην τακτική αλλά στην θέληση των παιδιών που είναι στην ομάδα». Από εκεί και πέρα όμως, ο Γκέκος ήταν αυτός που άλλαξε τακτική και είπε τα πράγματα με το όνομα τους. «Είμαστε ένα μπ…έλο. Η ΑΕΚ δεν υπάρχει. Μόνο ο κόσμος μπορεί να σώσει την ομάδα. Η προσπάθεια των παιδιών δεν περιγράφεται. Έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη, όταν επί είκοσι ημέρες ήταν μόνο έξι παίκτες και δύο επιπλέον ήρθαν μόλις χθες». Το συμπέρασμα του ήταν ένα: «Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ είναι με το ένα πόδι στην Α2. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν αυτά τα παιδιά». Τι εννοούσε; Το ανέλυσε στη συνέχεια μιλώντας για τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, λόγω έλλειψης χρημάτων. «Δεν έχουμε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο. Παίζουμε σε άδειο γήπεδο που είναι ψυγείο. Δεν έχουμε φάρμακα, τέιπ. Μένουν στο ξενοδοχείο για τέσσερις μήνες. Δεν έχουμε τίποτα», ήταν τα λόγια του για να συνεχίσει επιτιθέμενος σε εκείνους που θεωρεί ότι το παίζουν σωτήρες της «βασίλισσας». «Όσοι το παίζουν ΑΕΚ είναι παραμύθια. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν πρέπει να το κάνουν τώρα. Να δω ποιοι είναι ΑΕΚτζήδες. Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν αύριο στην προπόνηση και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω».
 
Ολοκλήρωσε μιλώντας για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Άρη στο κλειστό του Ελληνικού και συνόψισε την κατάσταση: «Αν το Σάββατο δε γεμίσουμε το γήπεδο με τον ‘Αρη, θα είναι πολύ δύσκολη η υπόλοιπη χρονιά. Αυτή είναι η κατάσταση και έτσι την νιώθω. Τι να πω, για τα πικ εν ρολ και την άμυνα. Δείξαμε ψυχή και κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί τα παιδιά. Εγώ ξέρω τι τραβάμε. Είχα πει ότι δεν είμαι αισιόδοξος για το Ελληνικό πρωτάθλημα».
Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Γκέκος είδε τον Γκράντι να τραυματίζεται. Μετά τις προσπάθειες που έγιναν για να επιστρέψει ο Αμερικανός άσος στην Ελλάδα και να βοηθήσει την ΑΕΚ και στο ματς με τον Άρη, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον σημερινό αγώνα και ουδείς γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο.

 Άννα Δοκμετζίογλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.