Σάτο: Περιμένω το ντέρμπι

Στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να μπαίνει ο Ρομέιν Σάτο.

Στο κλίμα του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να μπαίνει ο Ρομέιν Σάτο. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μίλησε για την προετοιμασία των «πράσινων» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς επίσης και για τους στόχους της ομάδας του τη νέα σεζόν. Ο Σάτο μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αρχικά, ο Σάτο δήλωσε για την έως τώρα προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι υπέροχα εδώ. Καθημερινά μαθαίνω πολλά από τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου και πλέον έχω γίνει και εγώ ένα με την ομάδα. Οι πέντε μήνες που είμαι εδώ είναι σίγουρα δεν είναι αρκετοί, αλλά κάθε μέρα προσπαθώ να δουλεύω πιο σκληρά, όπως όλοι μας άλλωστε. Ο νέος χρόνος θα έχει πολλά και δύσκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε στο τέλος».

Και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε όλοι για το παιχνίδι αυτό. Έχω μάθει κάποια πράγματα που με κάνουν να καταλαβαίνω πως θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα τέτοιο ματς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο με τους φιλάθλους μας και σίγουρα θα είναι κάτι το ξεχωριστό. Οταν μπαίνεις στο παρκέ κι έχεις γύρω σου πάνω από 20.000 φιλάθλους να φωνάζουν για την ομάδα, η διαφορά είναι μεγάλη. Μου έχουν πει οι συμπαίκτες μου τι πρέπει να περιμένω. Ειλικρινά πιστεύω πως άμα το ζήσεις είναι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω πως πρέπει να είσαι εκεί για να νιώσεις πως είναι πραγματικά».

Τέλος, ο Σάτο συμπλήρωσε: «Εύχομαι σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία. Ελπίζω να είναι τέλεια για όλους μας. Επίσης θέλω να τους πω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν θερμά και βέβαια εύχομαι στο τέλος να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.