Καββαδάς «Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με τον Ηλυσιακό»

Ως μία ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο All Star Weekend ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων στον Πανιώνιο βρίσκεται στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Ως μία ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο All Star Weekend ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος τόνισε πως πλέον το μυαλό όλων στον Πανιώνιο βρίσκεται στο ματς με τον Ηλυσιακό. Ο Έλληνας σέντερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με την ομάδα των Ιλισίων και υποστήριξε ότι το ζητούμενο είναι να επιστρέψουν όσο γρηγορότερα γίνεται σε ρυθμούς πρωταθλήματος προκειμένου να φτάσουν στη νίκη από το άσχημο αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο.

«Η συμμετοχή μου στο All Star Weekend ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία όμως πλέον το μόνο που σκέφτομαι και εγώ και οι συμπαίκτες μου είναι ο αγώνας με τον Ηλυσιακό την προσεχή Κυριακή. Έχουμε ακόμη πέντε μέρες μπροστά μας για να αφοσιωθούμε στην προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τον Ηλυσιακό. Είναι ένας αγώνας που κρύβει παγίδες αφού ο αντίπαλός μας προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και χτυπάει όλα τα ματς. Από την πλευρά μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να επιστρέψουμε όσο γρηγορότερα γίνεται σε ρυθμούς… πρωταθλήματος ώστε να πετύχουμε τη νίκη μετά από το άσχημο αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο», ήταν τα λόγια του Βασίλη Καββαδά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.