Ιβάνοβιτς: «Έτοιμοι για το ντέρμπι κορυφής»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος κυρίως με την άμυνα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Άρη και τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε ικανοποιημένος κυρίως με την άμυνα του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Άρη και τόνισε πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και βάλαμε σημαντικά σουτ. Μετράει η νίκη που ‘ναι σημαντική. Ο Άρης αγωνίζεται πολύ καλά φέτος. Τώρα κοιτάμε μπροστά και ξεκινάμε την προσπάθεια μας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Για τις στιγμές που έχει ζήσει σαν παίκτης στο «Αλεξάνδρειο», είπε: «Έχω σίγουρα πολλές αναμνήσεις απ’ αυτό το γήπεδο. Όταν αγωνιζόμουν, ο Άρης, η Γιουγκοπλάστικα κι Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ίσως οι καλύτερες στην Ευρώπη. Αυτό που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του Άρη. Ήταν τρελοί! Σ’ εξέπλητταν, όταν έμπαινες στο γήπεδο».

Τέλος, για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ανέφερε: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά όχι και το Πρωτάθλημα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, υποστήριξε: «Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μία δύσκολη έδρα για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να ξεχάσουμε ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά μπορέσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και καταφέραμε να ‘χουμε μία διαφορά, την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Όσο για την επιστροφή του στο «Nick Galis Hall» ως αντίπαλος: «Το ότι έχω πολλούς φίλους εδώ δεν αλλάζει. Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα, γιατί είδα τα παιδιά, τα οποία αγαπάω. Τους χαιρέτησα όλους και τους φύλακες. Ήθελα να παίξω καλύτερα. Δυστυχώς δεν ήμουν όπως έπρεπε. Η ομάδα κέρδισε και συνεχίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.