Αγγέλου: “Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν θα πρέπει να επαναλάβουν τα ίδια λάθη στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ο Άρης υποδέχεται την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά χωρίς τους τραυματίες Σαρικόπουλο, Τσακαλέρη και με αμφίβολη την παρουσία του Κώστα Χαρίση

“Με την αρκετά καλή αγωνιστική συμπεριφορά που είχε εκτός έδρας απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο, Πανιώνιο, Ίκαρο, σε σχέση με τη βαθμολογική του θέση, απαιτεί από εμάς αγωνιστικά στάνταρ παρόμοια με αυτά στο παιχνίδι μας με τον Ηλυσιακό. Δε θα πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια λάθη από την πλευρά μας. Περιμένουμε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι”, είπε ο Αγγέλου, ενώ ο Σωτήρης Καραποστόλου με τη σειρά του πρόσθεσε:

“Εχουμε έναν εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό, του οποίου η βαθμολογική θέση δεν παίζει κανένα ρόλο. Ο προσεχής μας αντίπαλος είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του. Έχει προηγηθεί μια διακοπή και αυτό που απαιτείται από εμάς για να έρθει η νίκη, είναι απόλυτη συγκέντρωση και μαχητικότητα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.