Κορωνιός: «Τελικός με τον Απόλλωνα»

Χαρακτήρα τελικού έχει για την Καβάλα η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Άγγελο Κορωνιό.

Χαρακτήρα τελικού έχει για την Καβάλα η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Άγγελο Κορωνιό. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Το Σάββατο έχουμε στο γήπεδο μας ακόμη έναν τελικό. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας Πατρών. Η νίκη είναι μονόδρομος για μας, όμως για να μπορέσουμε να την κατακτήσουμε θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι σε όλα όσα έχουμε δουλέψει για το παιχνίδι αυτό και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που πάντα ομολογουμένως βρίσκεται στο πλευρό μας, πιστεύω πως θα το πετύχουμε».

Από την πλευρά του, ο Νεμάνια Μίτροβιτς δήλωσε: «Θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Για μας υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη. Δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το ματς όλη η ομάδα. Είμαστε μία νέα ομάδα που με νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο, που όμως λόγω των συνθηκών δε μπορούμε να τον έχουμε. Μαζί με τον υπέροχο κόσμο μας νομίζω ότι μπορούμε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.