Βετούλας: «Να συνεχίσουμε στις καλές εμφανίσεις»

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Α1 και όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται το Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Α1 και όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας στόχος της ομάδας του είναι να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις και στα επιτυχημένα αποτελέσματα.  Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στη σημασία του παιχνιδιού και υποστήριξε ότι σε ενδεχόμενη νίκη του Απόλλωνα θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

«Παίζουμε εναντίον μιας ομάδας η οποία έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο Περιστέρι αρέσει να ελέγχει το ρυθμό ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση μετά από τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις μας, και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Για να γίνει αυτό απαιτείται να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση. Το παιχνίδι με το Περιστέρι για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί με νίκη κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία», ήταν τα λόγια του Νίκου Βετούλα.

Από την πλευρά του, ο Κίτον Γκραντ ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Για να τα καταφέρουμε όμως επιβάλλεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή σε όλη τη διάρκεια, να κερδίσουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και κυρίως να συμπεριφερθούμε όπως από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δηλαδή, σε κάθε φάση να έχουμε ομαδικό πνεύμα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά θεωρώ ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι φυσικά η νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.