Μαρκόπουλος: “Ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Άρη”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση με τον Αρη για την 7η αγωνιστική της Α1.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αναμέτρηση με τον Αρη για την 7η αγωνιστική της Α1.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και στους έξι από τους οκτώ αιφνιαδιασμούς του Κολοσσού. Δεν είχαμε την ίδια ισορροπία σε όλο το ματς κι αυτό μας επηρέασε. Παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, ήταν δύσκολο ματς και είχαμε πρόβλημα με κάποιες επιθετικές καταστάσεις, με συνέπεια να μειώσει στο σκορ ο Κολοσσός. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ενοχλήσεις που νιώθει Νίκος Καλλές τονίζοντας πως “έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, θα δούμε αύριο”.

Οσον αφορά για τη την αναμέτρηση με τον Αρη την επόμενη αγωνιστική, ο Σούλης Μαρκόπουλος σημείωσε πως “είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, θα δούμε ποια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη”.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά των παικτών δήλωσε: “Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Μας είχε προετοιμάσει το τεχνικό τιμ γι’ αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό να πλησιάσει και η αμυνά μας τους επέτρεψε να είναι κοντά στο σκορ κι έτσι εμείς να αγχωθούμε. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Αρη. Η σημερινή νίκη έχει αξία, κρατάμε κάποια καλά διαστήματά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.