Ο Ζευγώλης στον Ηλυσιακό

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπανικολάου από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Ηλυσιακού συμφώνησε με τον Γιώργο Ζευγώλη για την κάλυψη της θέσης.

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Παπανικολάου από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση του Ηλυσιακού συμφώνησε με τον Γιώργο Ζευγώλη για την κάλυψη της θέσης.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του νταμπλούχου Αθηναϊκού στο γυναικείο μπάσκετ, επιστρέφει μετά από απουσία χρόνων στον πάγκο ομάδας της Α1 ανδρών. Ο Ζευγώλης παραιτήθηκε από τον Αθηναϊκό για να επιστρέψει ουσιαστικά στον Ηλυσιακό, καθώς είχε διατελέσει προπονητής της ανδρικής ομάδας την περίοδο 2008-09.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης, δήλωσε για τη συμφωνία με το Γιώργο Ζευγώλη: «Έπειτα από σκέψη αποφασίσαμε να δώσουμε το “τιμόνι” της ομάδας στον Γιώργο Ζευγώλη. Η εμπειρία του και οι τεράστιες ικανότητές του θα βοηθήσουν τον Ηλυσιακό να βρει το δρόμο του και να πετύχει τους στόχους του. Θέλω για μία ακόμη φορά να ζητήσω από τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας σε αυτή τη δύσκολη καμπή. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, όσο και τον Δημήτρη Καρβέλα για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνουν».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Ο πολύπειρος Έλληνας κόουτς, συμφώνησε σε όλα με τον Παντελή Γαμπιεράκη και αναλαμβάνει την ομάδα. Ο Γιώργος Ζευγώλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου του 1950. Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, ενώ εν συνεχεία “μετακόμισε” στον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα (1998). Η ξέφρενη πορεία του στο γυναικείο μπάσκετ συνεχίστηκε και στο “τιμόνι” του Αθηναϊκού, με τον οποίο πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μπήκε και στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με 105 σερί νίκες (έως σήμερα)!

Το πέρασμά του στους άνδρες στιγματίστηκε από τη θητεία στον πάγκο της Νήαρ Ηστ, με την οποία έκανε εξαιρετική πορεία, κατακτώντας δυο φορές την έξοδο στο Κύπελλο Κόρατς. Τη διετία 2003-2005 συνέχισε στον πάγκο του Ιωνικού Ν.Φ. με επίσης εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο Γιώργος Ζευγώλης έχει εργαστεί επίσης στον Ιωνικό Νικαίας, τη Δάφνη, τον Μακεδονικό, τον Κολοσσό Ρόδου και το Αιγάλεω, ενώ την περίοδο 2008-2009 έχει κοουτσάρει τον Ηλυσιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.