Ντέντι: “Μέρα με τη μέρα καλύτεροι”

Μέρα με τη μέρα ο Κολοσσός Ρόδου θα γίνεται ακόμα καλύτερος, όπως τόνισε ο Λαρόν Ντέντι με δηλώσεις του.

Μέρα με τη μέρα ο Κολοσσός Ρόδου θα γίνεται ακόμα καλύτερος, όπως τόνισε ο Λαρόν Ντέντι με δηλώσεις του. Ο Αμερικανός άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο της Ρόδου, για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, αλλά και για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά όσα είπα ο Ντέντι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλαμε τη νίκη στην έδρα μας, γιατί ήταν η πρώτη αναμέτρηση και έπρεπε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Είμαστε καινούργια ομάδα και μέρα με τη μέρα θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο».

Για το ματς με τον Ηλυσιακό: «Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, πόσο μάλλον όταν παίζουμε μακριά από την έδρα μας.. Ο Ηλυσιακός κέρδισε εκτός έδρας την 1η αγωνιστική και θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε καλή άμυνα, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ δυνατό και από τα καλύτερα της Ευρώπης. Αυτό φάνηκε και την στην πρεμιέρα, όπου τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θα γίνουν σπουδαία παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».

Για τις φιλοδοξίες του: «Είμαι στη Ρόδο για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Το κλίμα στον Κολοσσό είναι εξαιρετικό, η διοίκηση είναι δίπλα μας και ο κόσμος κοντά μας. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας