Τσαλδάρης: “Η καλή αρχή είναι καλός οιωνός”

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός, κάτι που ασπάζεται και ο Δημήτρης Τσαλδάρης...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται  λέει ο λαός, κάτι που ασπάζεται και ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο άσος του Κολοσσού τόνισε πως η αρχή στον αθλητισμό είναι καλός οιωνός και η ομάδα του κατάφερε στην πρεμιέρα να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στο Sentra 103.3:
Για τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο: «Πάντα μία νίκη στην πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική και συνήθως η καλή αρχή καθορίζει και την πορεία της ομάδας στη χρονιά. Στον αθλητισμό αλλάζουν πολλά, αλλά συνήθως η καλή αρχή είναι καλός οιωνός».

Για τον Κολοσσό: «Είναι πολύ σοβαροί οι άνθρωποι στη διοίκηση. Όπως διοικούν άριστα τις επιχειρήσεις τους έτσι κάνουν και στον Κολοσσό, που είναι από τις πιο υγιείς ομάδες στο μπάσκετ. Αγωνιστικά, όλοι είμαστε ορεξάτοι για δουλειά και ο κόουτς και οι παίκτες. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κράμα, έχουμε πολύ καλή παρέα και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Για τις εντυπώσεις για το νέο σταθμό της καριέρας του: «Προσφέρει πρώτα από όλα ηρεμία και η ηρεμία είναι το Α και το Ω. Όταν είσαι ήρεμος, σε οποιαδήποτε δουλειά, αποδίδεις πιο αποτελεσματικά. Εξάλλου, ήρθα στην τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι εδώ κάνουν σοβαρή προσπάθεια να διατηρηθούν και αν τα καταφέρουν θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.