Παρουσίαση για ΑΓΟΡ

Το βράδυ της Τετάρτης (10/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΑΓΟΡ και αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους του, ώστε να γνωρίσουν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της αγαπημένης τους ομάδας.

Το βράδυ της Τετάρτης (10/10) πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ΑΓΟΡ και αποτέλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους του, ώστε να γνωρίσουν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΓΟΡ:

“Σε μια λιτή αλλά και όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Cafe Caravaggio η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μας και των χορηγών της. Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13, οι φίλοι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παίκτες και τους προπονητές που θα εκπροσωπήσουν την πόλη στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αρχικά προβλήθηκε ένα βίντεο με τις μαγικές στιγμές της περασμένης σεζόν, όπου η ομάδα μας σημείωσε μεγάλες νίκες και επιτυχίες.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους και φυσικά όλους τους χορηγούς για την στήριξή τους. Επίσης, τόνισε πως ο Στέργιος Κουφός και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για νέες μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες. Ο προπονητής, Στέργιος Κουφός, στάθηκε στο ξεχωριστό στιλ μπάσκετ που αποδίδει η ομάδα του και σύμφωνα με το οποίο την οδήγησε στις μεγάλες νίκες και επιβλητικές εμφανίσεις την περυσινή χρονιά.

Στη συνέχεια, στο πάνελ ανέβηκαν οι παίκτες, οι προπονητές και οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Νέστορα Κόμματο, ο οποίος βρίσκεται στη Λάρισα. Μάλιστα, αργά το απόγευμα η σύζυγός του έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι”.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΑΓΟΡ, Νίκος Σαραντινός, ανέφερε πως “με μεγάλη χαρά παρουσιάσαμε τους χορηγούς της ομάδας τους παίκτες τους προπονητές στη ζεστή αίθουσα του Cafe Caravaggio που μας φιλοξένησε παρουσία πολλών φίλων της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες η ομάδα της πόλης μας να συνεχίσει να δίνει χαρά και να κάνει υπερήφανους τους συμπολίτες μας, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών που είναι και η φιλοσοφία αυτής της ομάδας.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και τους χορηγούς μας για τη μεγάλη αγάπη με την οποία μας περιβάλλουν και υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι γίνεται καλύτερο για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”.

Ο Στέργιος Κουφός από την πλευρά του στάθηκε στις εξαιρετικές συνθήκες που υπάρχουν  στον ΑΓΟΡ τονίζοντας πως “όσο αυτή η ομάδα έχει τόσο μεγάλο λαϊκό έρεισμα και τόσους πολλούς ανθρώπους που την στηρίζουν ηθικά και υλικά, το μόνο που περιμένουμε από αυτή την ομάδα ανεξαρτήτως ονομάτων και προσώπων είναι μεγάλες επιτυχίες και χαρές. Όλοι ξέρουμε, νοιώθοντας και λίγο Ρεθυμνιώτης, οι φιλοδοξίες μου και τα όνειρά μου περνάνε μόνο από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αυτή η ομάδα αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω αν είναι Νο1 στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ο τρόπος που διοικείται και πραγματικά το λέει η καρδιά μου πως πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου. Αν δεν υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι για να δημιουργήσουν το μέγεθος του χορηγικού κομματιού, αυτή η ομάδα όχι δεν θα ήταν στην Α1 αλλά δεν θα υπήρχε πουθενά “.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.