Αποθέωση Σπανούλη – Ίβκοβιτς στην απονομή

Όλα ήταν έτοιμα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν φορέσει τα μπλουζάκια που είχαν ετοιμάσει οι «ερυθρόλευκοι» και έγραφαν «Πρωταθλητής Ελλάδος 2012» και το ΣΕΦ... σείστηκε. «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές», φώναζαν όλοι.

Όλα ήταν έτοιμα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς είχαν φορέσει τα μπλουζάκια που είχαν ετοιμάσει οι «ερυθρόλευκοι» και έγραφαν «Πρωταθλητής Ελλάδος 2012» και το ΣΕΦ… σείστηκε. «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές», φώναζαν όλοι.
Πρώτοι βγήκαν από τη φυσούνα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (φορώντας κι αυτοί τα μπλουζάκια τους) και μετά παρουσιάστηκαν ένας ένας οι παίκτες και παρέλαβαν αρχικά τα μετάλλια τους. Οι φίλαθλοι ανυπομονούσαν,ο Ντόρσεϊ φίλησε το μετάλλιο και το έδειξε στον κόσμο, ο Κέσελ εμφανίστηκε με τη σημαία της Σερβίας δεμένη γύρω από την πλάτη του, ο Πρίντεζης εισέπραξε ένα τεράστιο χειροκρότημα, ο Παπανικολάου έκανε σαν… μωρό παιδί και άρχισε στις αγκαλιές τους συμπαίκτες του πριν παραλάβει χορεύοντας το μετάλλιο του. Για το τέλος, έμειναν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, Βασίλης Σπανούλης και Ντούσαν Ίβκοβιτς, οι οποίοι ξετρέλαναν τους οπαδούς της ομάδας. Οι δυο τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα στον κόσμο, με τον αρχηγό να εισπράττει «συγχαρητήρια» και από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.  Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδος στα χέρια τους και ο κόσμος… τρελάθηκε. Τα «παιδιά» του Ντούσαν Ίβκοβιτς, απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι είχαν… ανδρωθεί. Το τρόπαιο βρέθηεκ στα χέρια του «Kill Bill» νκαι στον ουρανό του φαληρικού σταδίου, μετά σε αυτά των αδελφών Αγγελόπουλων και εν τέλει σε όλους τους παίκτες που είχαν γίνει ένα κουβάρι.
Μεγάλη μερίδα του κόσμου βρισκόταν στο παρκέ και αγκάλιαζε και φιλούσε τουε παίκτες, ενώ τα ερυθρόλευκα χαρτάκια είχαν γεμίσει το ΣΕΦ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.