Καλαμπάκος: «Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε συγκέντρωση»

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, μετά την ήττα του Κόροιβου στο Λάυριο, τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και το πιο σημαντικό δεν ήταν συγκεντρωμένη. Παράλληλα εξέφρασε και παράπονα για την διαιτησία.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, μετά την ήττα του Κόροιβου στο Λάυριο, τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και το πιο σημαντικό δεν ήταν συγκεντρωμένη. Παράλληλα εξέφρασε και παράπονα για την διαιτησία.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κόροιβου:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο όχι μόνο για σήμερα αλλά για την γενική του πορεία είναι ένα ευχάριστο κερασάκι και μια ευχάριστη διαδρομή που κάνει σε ένα μονότονο πρωτάθλημα. Το Λαύριο και ο Προμηθέας είναι το αλατοπίπερο στο πρωτάθλημα. Τώρα για το δικό μας παιχνίδι, νομίζαμε εμείς ότι θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ξέραμε τις δυσκολίες του  Λαυρίου και τον τρόπο που παίζει, μετά από κάποια στιγμή του παιχνιδιού και να τρώγαμε 20-25 πόντους δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση, και νομίζω το 11 τελικά ίσως είναι και κολακευτικό για την δικιά μου ομάδα.  Δεν ήμασταν καλοί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι παρότι  σε ένα κομμάτι των ριμπάουντ που εμείς έχουμε αδυναμία συνήθως σήμερα παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί, σε ένα κομμάτι το οποίο γενικά παίζουμε καλά δυστυχώς είτε βραχυκυκλώσαμε είτε οφείλεται και στο  Λαύριο που μας έβαλε δυσκολία στο να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μία νομίζω εύκολη επικράτηση των παιδιών του Λαυρίου και τους αφήνουμε απερίσπαστους να συνεχίσουν την καλή δουλειά. 

«Έχω πει ότι δεν θέλω να γκρινιάζω για την διαιτησία, δεν είναι η διαιτησία ο λόγος ο οποίος σήμερα χάσαμε για να μην τρελαθούμε και για να μην μας πει και κανένας τρελούς. Νομίζω όμως ότι ο Κόροιβος τον τελευταίο καιρό για κάποιο λόγο δεν έχει τον απαιτούμενο σεβασμό, νομίζουμε ότι η διαιτησία απέναντι στον Κόροιβο δεν είναι αυτή που της πρέπει και αυτή είναι η στεναχώρια μας και αυτή είναι η πίκρα μας. Νομίζουμε ότι δεν αντιμετωπιζόμαστε ίσα με κάποιες άλλες ομάδες δεν θέλω να πω όποιος καταλάβει  μπορεί να καταλάβει, , δεν έχω να γκρινιάξω για το παιχνίδι έχω να γκρινιάξω για την γενική εικόνα που ο Κόροιβος στα τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζεται». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.