Δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε η Κύμη

Τα Τρίκαλα πήγαν στην Χαλκίδα με μόλις 8 παίκτες, για 35 λεπτά έβαλαν δύσκολα στην Κύμη, όμως οι γηπεδούχοι με περισσότερη ενέργεια και λύσεις στο τέλος πήραν την νίκη με 72-63.

Τα Τρίκαλα πήγαν στην Χαλκίδα με μόλις 8 παίκτες, για 35 λεπτά έβαλαν δύσκολα στην Κύμη, όμως οι γηπεδούχοι με περισσότερη ενέργεια και λύσεις στο τέλος πήραν την νίκη με 72-63.

Στην Χαλκίδα τα Τρίκαλα αιφνιδίασαν την Κύμη και πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα, και επέβαλλαν ένα γρήγορο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έχασαν την επαφή τους με το σκορ αφού δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους Τάλτον και Μόρις των Θεσσαλών. Όμως όταν ο ρυθμός έπεσε, κατάφεραν να πλησιάσουν αλλά όχι και να προσπεράσουν. Αυτό το πέτυχαν το δεύτερο δεκάλεπτο όταν και έφτιαξαν μια μικρή διαφορά, 27-21 παίρνοντας σκορ από τους Κάιζερ και Τζόουνς, αφού το βαρύ όπλο της Κύμης ο Μακφάντεν δεν ήταν σε καλή βραδιά. Πάντως οι παίκτες του Φώτη Τακιανού, δεν πτοήθηκαν, επέστρεψαν και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη (14) των γηπεδούχων έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο μόλις έναν πόντο πίσω. 30-29. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτιάξουν διψήφια διαφορά (40-22), όμως οι φιλοξενούμενοι με άμυνα ζώνης, αργό ρυθμό και σκορ από τον Τάλτον κατάφεραν να μην χάσουν την επαφή τους και μείωσαν και πάλι στον πόντο με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, 49-48. Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο με την Κύμη να έχει το προβάδισμα και τα Τρίκαλα να ακολουθούν. Στα τελευταία, τέσσερα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να φτιάξουν μια μικρή διαφορά την οποία και κράτησαν ως το τέλος φτάνοντας στην νίκη με 72-63.

Τζόουνς και Σμιθ οι κορυφαίοι των νικητών έχοντας 18 και 17 πόντους αντίστοιχα με τον Τάλτον να σκοράρει 20 πόντους για τα Τρίκαλα, έχονμτας και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 30-29, 49-48 και 72-63.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.