Λινάρδος: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Άρη καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα.

Μπορεί το Μαρούσι να μην έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Νίκος Λινάρδος ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη κόντρα στον Άρη καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα. Ο τεχνικός της ομάδας των Βορίων προαστίων αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί ο Άρης σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ μίλησε και για την βαθμολογική πίεση που ασκείτε στην ομάδα του.

«Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με δεδομένο ότι ο Άρης, τον τελευταίο καιρό έχει βρει το ρυθμό του, παίζει πολύ καλό μπάσκετ το οποίο συνοδεύεται με ανάλογα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι παίζει πλέον με περισσότερο ενθουσιασμό και συνεπώς στο γήπεδό του είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα. Η δική μας βαθμολογική κατάσταση αρχίζει να μας πιέζει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα ματς από το οποίο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λινάρδος.

Από την πλευρά των παικτών, ο Φρανκ Έλεγκαρ ανέφερε: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε μείνει λίγοι με αποτέλεσμα να μην έχουμε διάρκεια. Σε ένα παιχνίδι όπως αυτό που έχουμε μπροστά μας, το θέμα είναι να αντέξουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Αν αυτό μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αυτό θα είναι ευπρόσδεκτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.