Περιστέρι: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού

Ολοκληρώθηκαν τα νέα τεστ κορωνοϊού για το επιτελείο του Περιστερίου, όλα τα μέλη είναι αρνητικά.

Ολοκληρώθηκαν τα νέα τεστ κορωνοϊού για το επιτελείο του Περιστερίου, όλα τα μέλη είναι αρνητικά. Αγωνία επικρατούσε τις τελευταίες ώρες στην ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ύστερα από ένα θετικό κρούσμα Covid-19 που βρέθηκε στην ομάδα.

Οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και όλα τα τεστ βγήκαν καθαρά.  Ο άνθρωπος που βρέθηκε θετικός στο νέο ιό έχει ήδη απομονωθεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Μάλιστα την Πέμπτη (1/4) θα πραγματοποιηθούν ξανά τεστ. 

Εφόσον δεν υπάρξουν νέα κρούσματα κορωνοϊού τότε θα γίνει κανονικά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα (4/4, 20:00μ.μ). 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα των τεστ COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (31/3) τα μέλη της ομάδας του Περιστερίου.

Μετά το θετικό κρούσμα που διαγνώστηκε ύστερα από τεστ την Τρίτη (30/3), το συγκεκριμένο μέλος της ομάδας έχει ήδη απομονωθεί, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, υποβλήθηκαν σε τεστ όλοι οι άνθρωποι της ομάδας. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά και πλέον οι εξετάσεις θα επαναληφθούν το πρωί της Πέμπτης (1/4).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης