Παπαθεοδώρου: «Κρατάμε τη νίκη, είμαστε χαρούμενοι για τα νέα παιδιά μας» (video)

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς με τον Κολοσσό τόνισε ότι η ομάδα προχωράει με αισιοδοξία στο υπόλοιπο της χρονιάς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τα νέα παιδιά της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς των πατρινών μετά τη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου:

«Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και είναι λογικό. Προερχόμασταν από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Μάλαγα και δεν ήταν εύκολο να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό για 40 λεπτά. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα του παιχνιδιού που είχαμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε ένα γήπεδο το οποίο είναι άδειο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε με αισιοδοξία για το υπόλοιπο της χρονιάς.»

Για τους νέους παίκτες που σήμερα ξεχώρισαν: «Ο Πλώτας, ο Μπαζίνας, ο Καραγιαννίδης είναι παιδιά που είναι το νέο αίμα του Προμηθέα. Από την στιγμή που ανταποκρίνονται στην προπόνηση, είναι σοβαροί, είναι πειθαρχημένοι εμείς θα τους δώσουμε τις ευκαιρίες. Ο Πλώτας σήμερα ήταν καταπληκτικός, πολύ σοβαρός, και εύστοχος στην επίθεση. Είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτά τα παιδιά, γιατί έχει ανάγκη το ελληνικό μπάσκετ από νέους παίκτες και ο Προμηθέας έχει στηρίξει πολύ αυτή την διαδικασία και όταν αυτά τα παιδιά είναι μέλη μιας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό μπάσκετ και είναι μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση για όλους.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.