Χρηστίδης: «Εντυπωσιακό το κατάμεστο Παλέ σε κάθε παιχνίδι του Άρη»

Στην πρώτη θητεία του στον Άρη είχε αγωνισθεί πέντε χρόνια (2014-19), ενώ έπαιξε με την μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Β', στο Περιστέρι και τους έξι τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Χρηστίδης επέστρεψε και επίσημα στον Άρη που ανακοίνωσε την μεταγραφή του παίκτη, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα με την οποία να νιώθει μεγάλη οικιότητα, καθώς από τον Άρη άρχισε την καριέρα του, ενώ έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό, Γιάννη Καστρίτη και στην Εθνική Νέων, το προηγούμενο καλοκαίρι, στο Ευρωμπάσκετ της ηλικιακής κατηγορίας.

Οι δηλώσεις του Χρηστίδη:

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον Άρη. Η ομάδα πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το κλίμα είναι καλό, τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και θέλω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας για να πετύχει κάτι καλό. Είναι γνώριμο το κλίμα για μένα,  μετά την επιστροφή μου στον Άρη. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς Καστρίτη και στον Άρη και στην Εθνική Νέων Ανδρών. Μου εξήγησε τι περιμένει από μένα και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή του. Χαίρομαι επίσης που ξαναβρίσκω πολλά μέλη του σταφ της ομάδας

Αυτό που γίνεται φέτος με τον κόσμο του Άρη είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι σύνηθες να έχει μια ομάδα συνεχόμενα sold out και να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Περιμένω πώς και πώς να ξαναζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα ως γηπεδούχος», τονίζει σχετικά ο Χρηστίδης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χρηστίδη για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ο Βασίλης Χρηστίδης επιστρέφει στον ΑΡΗ μετά από περίπου τέσσερα χρόνια. Αποκτήθηκε από την ομάδα μας το 2015 και μετά από μία χρονιά ως δανεικός στον Μαντουλίδη, αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του ΑΡΗ από το 2016 έως το 2019.

Ο Έλληνας άσος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1998 και με ύψος 2.08μ. αγωνίζεται στις θέσεις πάουερ φόργουορντ και σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία του από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το 2014 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, παίρνοντας και το βραβείο του MVP. Το 2015 αποκτήθηκε από τον ΑΡΗ. Το 2019 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β’, στον οποίο παρέμεινε για δύο σεζόν.

Στα μέσα της σεζόν 2021-22, ο Χρηστίδης παραχωρήθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι και το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκε μέχρι πρότινος. Ο νέος παίκτης του ΑΡΗ ήταν αρχηγός της Εθνικής Εφήβων, με την οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2015. Το καλοκαίρι του 2017 στην πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Νέων Ανδρών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων στην Κρήτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.