ΑΕΚ: Δωρεά 100 διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές από φίλαθλο της ομάδας

Φίλαθλος της ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει δωρεά 100 διαρκείας σε φοιτητές και ανέργους της ομάδας.

Σπουδαία κίνηση από φίλο της ΑΕΚ, ο οποίος αγόρασε 100 διάρκειάς και θα τα διαθέσει σε ανέργους και φοιτητές. Ο άνθρωπος που έκανε τη δωρεά είναι επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ωστόσο θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Έτσι 100 “τυχεροί” θα αποκτήσουν μια θέση στο νέο στάδιο των “κιτρινόμαυρων” στα Άνω Λιοσία για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε δημόσια τον άνθρωπο που προχώρησε σ’ αυτή την κίνηση και τόνισε ότι η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα μετά την άρση των μέτρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η νίκη-πρόκριση επί του Περιστερίου, υπό αντίξοες συνθήκες στο Κύπελλο Ελλάδος, και τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας στρατηγικής, του επικαιροποιημένου πλάνου της ΑΕΚ BC συγκινούν τους φίλους της «Βασίλισσας».

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία ποτών από τη Μύκονο, ο οποίος προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στον Οργανισμό για την αγορά 100 Εισιτηρίων Διαρκείας. Επιθυμία του φίλου της ΑΕΚ, ο οποίος δεν θέλησε να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι όπως τα «Διαρκείας» διανεμηθούν δωρεάν σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο ΣΠΙΤΙ μας στα Άνω Λιόσια. Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την Κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της «Βασίλισσας» σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο για άπασα την ανθρωπότητα δείχνει το δρόμο και δημιουργεί προσδοκίες. Παράλληλα, αυξάνει τη δική μας ευθύνη για τα μελλοντικά.

Θα επανέλθουμε με νεότερες οδηγίες σχετικά με τον τρόπο παραλαβής των «Διαρκείας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.