ΑΕΚ – Άρης 64-63: Δια πυρός και σιδήρου με Πετρόπουλο (hls)

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο... θρίλερ των Λιοσίων, καθώς με καλάθι του Ανδρέα Πετρόπουλου στο φινάλε, επικράτησε 64-63 του Άρη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η “Ένωση” στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε το πάνω χέρι, προηγήθηκε με διψήφια διαφορά (+10) λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όμως λίγο έλειψε να “γκρεμίσει” τα πάντα. Ο Άρης με φοβερή αντεπίθεση επέστρεψε από το -10 και με καλάθι του Τζούιστον πέρασαν μπροστά (62-63, 18” για το τέλος) και έβαλε “φωτιά στο ματς.

Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, ωστόσο, είχε απάντηση. Με δημιουργό τον Κολόμ και εκτελεστή τον Πετρόπουλο μπήκε ξανά σε θέση οδηγού (64-63, 4” για το τέλος), με τον Χάνλαν να αναλαμβάνει την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης και να σημαδεύει σίδερο.

Για την ΑΕΚ ήταν η δεύτερη νίκη στη φετινή Basket League, μετά από εκείνη επί της Λάρισας, αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Όσον αφορά τον Άρη, μετά τη “βόμβα” που έριξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, νικώντας τον Παναθηναϊκό, μετρά τρεις σερί ήττες.

Πρώτος σκόρερ της “Ένωσης” ήταν ο Χάμερ με 14 πόντους και ακολούθησε ο Πετρόπουλος με 13. Καλή παρουσία από τον Κολόμ με 9 πόντους και 7 ασίστ. Για τον Άρη πρώτος σκόρερ ήταν ο Γουίλιαμς με 17 πόντους και ακολούθησαν ο Χάνλαν με 12 πόντους, αλλά και 7 λάθη, ενώ 12 πόντους σημείωσε και ο Τζούιστον.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-33, 54-51, 64-63.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.