Ηρακλής: Πλήρης στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Ηρακλής πηγαίνει χωρίς προβλήματα απουσιών στο αυριανό (16/10, 20:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, με στόχο την πρώτη νίκη στη σεζόν

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε σήμερα (15/10) χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το αυριανό (16/10, 20:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Στην τελευταία προπόνηση, που έγινε στο Ιβανώφειο, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες (14/10) με την υπόλοιπη ομάδα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη γάμπα του αριστερού ποδιού. Τέθηκε, λοιπόν, και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των “γαλάζιων” για το ντέρμπι.   

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ηρακλής για το αυριανό παιχνίδι: “Είναι ένα δύσκολο και παράλληλα σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή, οργανωμένη και καλά στελεχωμένη ομάδα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, με κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως, αυτό είναι κάτι που δεν θα τον επηρεάσει εν όψει του μεταξύ μας αγώνα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστικός”.

Και συνέχισε: “Όσον αφορά εμάς, πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τις τελευταίες αναμετρήσεις. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να αλλάξει η ψυχολογική μας διάθεση, ειδικά μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας με το Περιστέρι. Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να πετύχουμε το στόχο μας”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.