ΠΑΟΚ: Χωρίς Λοβ και Κάρτερ κόντρα στον Ηρακλή

Με δύο απουσίες θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ αύριο (16/10, 20:00) τον Ηρακλή στο PAOK Sports Arena, καθώς οι Ζερμαίν Λοβ και Τζος Κάρτερ δεν είναι στην αποστολή λόγω τραυματισμών

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν τον ΠΑΟΚ… Με απουσίες ξεκίνησε και έτσι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” εν όψει του αγώνα με τον Ηρακλή, που θα γίνει αύριο, Σάββατο 16/10, στις 20:00, στο PAOK Sports Arena. Οι Ζερμαίν Λοβ και Τζος Κάρτερ ακολούθησαν και σήμερα (15/10) ειδικό πρόγραμμα, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, και δεν θα είναι στην αποστολή του “Δικέφαλου” για το ντέρμπι με τους “κυανόλευκους”.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Γιώργος Καμπερίδης συμμετείχε και σήμερα στο πρόγραμμα της ομάδας. Αυτός υπολογίζεται από τον προπονητή των “ασπρόμαυρων”, Άρη Λυκογιάννη, για την αναμέτρηση.

Ο τελευταίος, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηρακλή, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη πρόκληση. Ένα παιχνίδι που έχει την δική του ξεχωριστή σημασία, αλλά και λόγω του κακού ξεκινήματος που έχουν κάνει και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από ήττες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις Ευρωπαϊκές τους υπoχρεώσεις. Είχαμε δύο ημέρες μπροστά μας και τρεις προπονήσεις για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να δώσουμε πληροφορίες στους παίκτες μας για τον αντίπαλο. Και με τα γνωστά προβλήματα και τις γνωστές απουσίες μας. Ευελπιστώ ότι θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και σωματικά και πνευματικά, ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για 40 λεπτά για να πάρουμε τη νίκη».

Σχολιάζοντας την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μετά την ήττα από τη Νίμπουργκ, αλλά και τη βοήθεια που μπορεί να δώσει η παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο κόουτς Λυκογιάννης είπε: «Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύει ιδιαίτερα στην τύχη. Για να φτάσουμε στην τελευταία φάση, είχαν προηγηθεί άλλα πράματα, που αν τα είχαμε με διαφορετικό τρόπο, δεν θα είχαμε φτάσει στο τελευταίο σουτ. Από την άλλη, έχουμε κερδίσει αρκετές φορές με αυτόν τον τρόπο, όπως κι έχουμε χάσει. Οπότε, πέφτεις ή ανεβαίνεις, αλλά μετά από λίγο το αφήνεις πίσω, για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ο κόσμος, για να μπορέσει να μας βοηθήσει και να γίνει αρωγός στην προσπάθειά μας, πρέπει εμείς να του δώσουμε το έναυσμα με τον τρόπο που θα παίξουμε. Το ίδιο συνέβη και στο ματς με τη Νίμπουργκ. Όταν η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία έξι λεπτά, ο κόσμος μπήκε μαζί της στο παιχνίδι. Περιμένουμε και θέλουμε τον κόσμο, αλλά περιμένουμε ακόμη περισσότερο τη δική μας αντίδραση και συγκέντρωση κι αν αυτό συμβεί, τότε θα μπει πολύ περισσότερο και ο κόσμος στο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.