Ματσιούλις: “Μου χρωστάει 4 μισθούς η ΑΕΚ”

Λάβρος κατά της ΑΕΚ αλλά και άκρως αποκαλυπτικός για την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τα οφειλόμενα στους παίκτες ο Γιόνας Ματσιούλις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στη λιθουανική ιστοσελίδα krepsinis.nt όπου μίλησε αναλυτικά για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Υπήρχαν προβλήματα για πάνω από μισό χρόνο. Δεν είναι ότι δεν παραδέχθηκε ο σύλλογος τα λάθη του, αλλά την ίδια στιγμή προσπάθησε μέσω άρθρων να ρίξει την ευθύνη στους παίκτες. Είπαν ότι δεν θέλομε να παίξουμε και ότι η ομάδα θα πέσει στην δεύτερη κατηγορία για δύο μισθούς. Τότε όμως μιλήσαμε με τον Πρόεδρο και του είπαμε να μην υποτιμούν τους παίκτες. Ότι ξέρουμε την αλήθεια και απλώς δεν θέλουμε να μιλήσουμε δημόσια. Είπαμε ότι αν μας ρεζιλέψει η ομάδα δημόσια, έχουμε αποδείξεις, θα βγούμε στα social media και θα πούμε τι συμβαίνει. Ειπώθηκε ότι οι Ματσιούλις, Λάνγκφορντ, Ζήσης και Λοτζέσκι θέλουν να σκοτώσουν την ΑΕΚ για δύο μισθούς. Είπαμε ότι αυτό που αναφέρθηκε ήταν άσχημο.Ο πρόεδρος είτε προσποιείται, είτε δεν καταλαβαίνει την θέση που βρέθηκε. Όταν αρχίσαμε να λέμε πόσα λεφτά μας χρωστούσαν έγινε κατανοητό τι συνέβαινε. Υπάρχει διορία μέχρι τις 15 Ιουνίου όποτε πρέπει η ομάδα είτε να πληρώσει μισθούς είτε να υπάρξει διακανονισμός, αλλά οι παίκτες δεν το περιμένουν πλέον να γίνει αυτό. Έγιναν ίδιες συμφωνίες πέρυσι, αλλά δεν τηρήθηκαν. Δεν ξέρω τι θα κάνει η ομάδα. Εμένα η ομάδα μου χρωστάει 4 μήνες, συν ένα μήνα από τα bonus της περσινής σεζόν. Η ομάδα κατάλαβε την κατάσταση και ότι εμείς θα μπορούσαμε να πούμε τι συμβαίνει μέσω social media. Θα παρουσιάζαμε τα συμβόλαιά μας, που έχουν υπογραφές. Παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Ματσιούλις, ο Λάνγκφορντ, ο Λοτζέσκι, ο Σλότερ δεν παίζουμε για τα λεφτά, το κάνουμε επειδή αγαπάμε το μπάσκετ. Αν όμως συνεχιστούν τα ψέματα, θα απαντήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.