Προμηθέας Πάτρας: Ο Αγραβάνης στην πεντάδα των ριμπάουντερ

Ο Δημήτρης Αγραβάνης κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα των ριμπάουντερ του Προμηθέα Πάτρας στην Basket League με τα πέντε ριμπάουντ που πήρε στον αγώνα με το Λαύριο (24/5)

Ο Προμηθέας Πάτρας μπορεί να μη νίκησε το Λαύριο (24/5) στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League, όμως, ο Δημήτρης Αγραβάνης κατάφερε να φτάσει σε τέσσερις διαφορετικές ξεχωριστές ατομικές επιδόσεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η πιο σημαντική από αυτές είναι ότι κατάφερε να γίνει ο πέμπτος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας της Αχαΐας στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αναφέρονται τα εξής:

“Σε τέσσερα ατομικά επιτεύγματα έφτασε ο Δημήτρης Αγραβάνης μέσα από το αποψινό παιχνίδι…

  • Με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των ριμπάουντερ του Προμηθέα στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τα 240 και ξεπέρασε τον Νίκο Γκίκα που είχε 236 στην τριετία 2016-19.
  • Έχοντας 5/9 δίποντα έγινε ο 6ος της σχετικής λίστας της αχαϊκής ομάδας στην κατηγορία. Έφτασε τα 116 και άφησε πίσω του τον Λάνγκστον Χολ που είχε 112 στην τριετία 2017-20.
  • Μέσα από την 198η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τα 150 εύστοχα τρίποντα καριέρας. Είχε 1/7 και με αυτά μετράει πλέον 150/459 (32,68%).
  • Με τα δύο επιθετικά του ριμπάουντ, ο Αγραβάνης έφτασε και ξεπέρασε τα 200 στην κατηγορία.

Ακόμη…

Αν και έμεινε για σχεδόν 36 λεπτά στο παρκέ, ο Χάρης Γιαννόπουλος πήρε μόνο τρία σουτ εκ των οποίων τα δύο ήταν εύστοχα (2/3 τρίποντα). Έκανε όμως δουλειά στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Ήταν η πρώτη φορά στην οποία έφτασε σε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ μετά από 125 αγώνες Πρωταθλήματος. Η τελευταία ήταν στην πρεμιέρα του Basket League του 2016-17, όταν ως παίκτης του Ρεθύμνου Cretan Kings είχε 10 ριμπάουντ στο εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels.

Ο έμπειρος φόργουορντ έμεινε δύο ριμπάουντ μακριά από το ρεκόρ καριέρας του, αφού είχε 12 ως παίκτης του Περιστερίου στο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings της σεζόν 2011-12. Τέσσερα από τα δέκα ριμπάουντ του Γιαννόπουλου ήταν επιθετικά. Με αυτά έφτασε τα 100 σε 242 αγώνες στη Stoiximan Basket League”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.