Basket League: Η κορυφή περνάει από την Πυλαία για το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο (17:00).

Οι “πράσινοι” θέλουν νίκη τόσο στο ματς με τον “Δικέφαλο” του Βορρά, όσο και σε αυτό με τον Ηρακλή, για να πάρουν και μαθηματικά την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα, εν όψει των play off. Από την αναμέτρηση της Πυλαίας θα απουσιάσει ο Τι Τζέι Μπρέι για τους φιλοξενούμενους, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών για τους γηπεδούχους.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς, αλλά με ματς λιγότερα. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα σερί επτά νικών επί του ΠΑΟΚ στις τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία, το “τριφύλλι” μετράει 106 νίκες έναντι 43 του ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη, οι “ασπρόμαυροι” έχουν 32 νίκες και οι “πράσινοι” 39. Για την Basket League οι νίκες είναι 18-73 υπέρ του “τριφυλλιού”, ενώ στη Θεσσαλονίκη είναι 14-28, υπέρ και πάλι των φιλοξενούμενων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.