Για το γόητρο της 3ης θέσης

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ συγκρούονται για την 3η θέση στην σκιά όμως του μεγάλου τελικού των αιωνίων.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ συγκρούονται για την 3η θέση στην σκιά όμως του μεγάλου τελικού των αιωνίων.  Νεοσμυρνιώτες και Θεσσαλονικείς παίζουν μόνο για το γόητρο που δίνει η 3η θέση, αυτό όμως δεν τους στερεί την επιθυμία για τη νίκη όπως τόνισαν στην επίσημη συνέντευξη τύπου, οι δύο προπονητές Σφαιρόπουλος και Μαρκόπουλος και οι αρχηγοί των ομάδων Αθανασούλας και Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Σφαιρόπουλος (προπονητής Πανιωνίου): «Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε αυτή τη θέση. Καλούμαστε να υπερασπιστούμε αυτή τη θέση που καταλάβαμε στην κανονική περίοδο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που σεβόμαστε απόλυτα και τους γνωρίζουμε πολύ καλά. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Θέλουμε την τρίτη θέση και θεωρώ πως μέχρι τώρα με αυτά που έχουμε καταφέρει η χρονιά είναι θετική γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι ξανά τρίτος και να συμμετέχεις στο Eurocup έχοντας παίξει 49 παιχνίδια συνολικά. Μένει η τελευταία στροφή του μαραθωνίου».

Για την αποχώρηση του Ηλία Λιανού από την ΚΑΕ, είπε: «Έχει προσφέρει πολλά και είναι αναμφισβήτητο. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο απερίσπαστα γίνεται. Μας απασχολεί, σίγουρα τι θα γίνει στο μέλλον και δεν θέλουμε να φύγει ο κ. Λιανός από τον Πανιώνιο και το μπάσκετ γενικότερα. Προσπαθούμε όμως όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται».

Γιάννης Αθανασούλας (παίκτης Πανιωνίου): «Οι δύο νίκες της κανονικής περιόδου δεν μετρούν. Τα play offs είναι ένα καινούριο πρωτάθλημα και αρχίζουμε από μηδενική βάση, αλλά έχοντας το πλεονέκτημα έδρας. Βασικό μας μέλημα είναι να το υπερασπιστούμε και να πάρουμε ξανά την ίδια θέση».

Σούλης Μαρκόπουλος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Οι μικροί τελικοί είναι μόνο για το γόητρο. Και να μην γίνονταν δεν θα επηρεαζόταν η εξέλιξη του πρωταθλήματος. Αν εξαιρέσουμε τους δύο αιώνιους που είναι πολλά επίπεδα πάνω από τους άλλους, οι υπόλοιπες ομάδες είχαν μεγάλο ανταγωνισμό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο γήπεδο και καταφέραμε να φτάσουμε εδώ. Έχουμε μπροστά μας τώρα μια συγκροτημένη και οργανωμένη άμυνα σαν τον Πανιώνιο, που στηρίζεται στην πολύ δυνατή άμυνά της, με παίκτες που προσπαθούν σε όλες τις φάσεις και οι αγώνες αυτοί θα είναι πολύ δύσκολοι για μας. Πιστεύω στην ομάδα μου πως μπορεί να σπάσει την έδρα και να πετύχει το στόχο της».

Κώστας Χαραλαμπίδης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Φτάσαμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Ίσως αυτή η σειρά να μην παίζει κανέναν ρόλο. Εμείς έχοντας σαν παρακαταθήκη το αξιόμαχο της ομάδας, θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Έχουμε την ποιότητα για να αντεπεξέλθουμε. Δεν θα είναι καμία εμπόλεμη κατάσταση γιατί υπάρχει αλληλοσεβασμός μεταξύ των δύο ομάδων κι εύχομαι να γίνει το ίδιο στους μεγάλους τελικούς. Δυστυχώς δεν θα μπορούμε να δούμε εμείς τους μεγάλους τελικούς γιατί θα παίζουμε την ίδια ώρα. Θα μπορούσαν να γίνουν σε άλλη μέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.