Φραγκιάς: «Δύσκολο έργο στην Αμαλιάδα»

Αρκετά δύσκολο θα είναι του Κολοσσού Ρόδου απέναντι στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά.

Αρκετά δύσκολο θα είναι του Κολοσσού Ρόδου απέναντι στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με τον Βασίλη Φραγκιά. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του εν όψει της αναμέτρησης για το κύπελλο Ελλάδος.

Αρχικά, ο Φραγκιάς δήλωσε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας και ουσιαστικά είναι ευκαιρία για όλους μας να δούμε τι έχουμε κάνει αυτές τις τρεις εβδομάδες, που ξεκίνησε η προετοιμασία. Όπως είναι γνωστό δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα, που διαθέτει έμπειρα παιδιά, τα οποία έχουν αγωνιστεί και στην Α1».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Κόροιβος έχει δύσκολη έδρα και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να μπορέσουμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δυνατά παιχνίδια στο θεσμό. Σεβόμαστε φυσικά τον Κόροιβο, ο οποίος θα έχει μεγάλο κίνητρο για να μας κερδίσει. Η ιστορία του κυπέλλου έχει δείξει ότι υπάρχουν πολλές παγίδες και εκπλήξεις και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αμαλιάδα».

Στην αποστολή του Κολοσσού συμπεριλήφθηκα έντεκα παίκτες για την αναμέτρηση του κυπέλλου. Αναλυτικά: Νώντας Παπαντωνίου, Χριστόφορος Στεφανίδης, Ματ Ραμ, Άγγελος Τσάμης, Τσαντ Προύιτ, Γιάννης Γεωργαλλής, Τρέβις Σίμπσον, Μπαμπάλε Όσμπι, Μανώλης Κουκουλάς, Σάββας Ματσαμάς και Γιώργος Δανάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.