Ο Ηρακλής ανακοίνωσε Μπέικερ με… λογοπαίγνιο: «Θα ψήνει με τα μπλε!» (pic)

Ο Τζάστιν Μπέικερ ήρθε σε συμφωνία με τον Ηρακλή, με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«O Τζάστιν Μπέικερ θα «ψήνει» με τα μπλε

Το Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αμερικανό φόργουορντ Τζάστιν Μπέικερ (34, 2.03) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο οποίος θα ενισχύσει την Ομάδα μας εντός και εκτός ρακέτας.

Ο Τζάστιν γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1989 στο Σακραμέντο των ΗΠΑ και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Αγωνίστηκε με επιτυχία πέρσι στο Ρουμανικό Πρωτάθλημα (Α1) με την CSM Focsani, όπου ήταν 3ος σκόρερ σε όλη τη Λίγκα, με 16,7 πόντους μέσο όρο, 6.3 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ μέσο όρο σε 27 αγώνες, με 44% στο τρίποντο, ενώ φέτος ήταν στην Ιαπωνία, στους Τόκιο Τρέινς, όπου έπαιξε 48 αγώνες (Β3 League) με 9,7 π.μ.ο., 5,2 ρ.μ.ο., 2.5 α.μ.ο..

Παλιότερα έχει παίξει και πάλι στην Ελλάδα και μάλιστα στον Ερμή Αγιάς, την περίοδο 2019-2020, αλλά για δύο αγώνες, αφού μετά πήγε στη Φινλανδία και μετά στο Κατάρ, όπως την επόμενη σεζόν (2020-2021) και στον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου και στους Μπρίστολ Φλάιερς.

Διακρίνεται για το καλό του σουτ και από μακρινή απόσταση, την αποτελεσματικότητα κοντά αλλά και μακριά απ’ το καλάθι και την ομαδικότητά του, η οποία μαζί με την δεδομένη εμπειρία του από τόσες σεζόν στα γήπεδα Ευρώπης και όχι μόνο, τον καθιστούν πολύτιμο για κάθε ομάδα.

ΤΖΑΣΤΙΝ, καλώς ήλθες στον ΗΡΑΚΛΗ, υγεία και δύναμη…»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.