Haas: “Ο Μικ μοιάζει στον πατέρα του”

Σύμφωνα με τους μηχανικούς της Haas, o Μικ Σουμάχερ έχει αρκετά κοινά σημεία, τα οποία μοιάζουν με τον πατέρα του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Το ντεμπούτο του θα κάνει ο Μικ Σουμάχερ στις πίστες της Formula 1αυτό το τριήμερο, καθώς ανήκει πλέον στην ομάδα της Haas. Μάλιστα ο νεαρός πιλότος κατέκτησε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία την προηγούμενη χρονιά και πήρε “προαγωγή”. Είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα ίδια βήματα με τον πατέρα του Μίκαελ και θα είναι αρκετές φορές που αυτόματα ο κόσμος θα τον συγκρίνουν μαζί του. 

Στην εταιρία υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που εργαζόντουσαν στην Scuderia Ferrari, όταν αγωνιζόταν ο Μίκαελ και οι περισσότεροι τονίζουν ότι ο Μικ δουλεύει σκληρά όπως ο πατέρας του. Μάλιστα ο επικεφαλής της Haas Γκούντερ Στάινερ αναφέρθηκε σ’ αυτό:

«Δεν έχω δουλέψει με τον Μίκαελ και δεν τον γνώριζα πολύ καλά, αλλά ξέρω από τα δημοσιεύματα ότι δούλευε πολύ σκληρά. Έχουμε στην ομάδα μας κάποιους ανθρώπους που έχουν δουλέψει με τον Μίκαελ και τον γνωρίζουν πολύ καλά. Αυτοί οι άνθρωποι συγκινήθηκαν όταν ο Μικ ήρθε σε εμάς. Μου έχουν εξηγήσει τον τρόπο που δούλευε ο Μίκαελ και νομίζω ότι του Μικ είναι παρόμοιος. Δουλεύει πολύ σκληρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.