Red Bull Racing: Ταχύτερη από την Mercedes

Η Red Bull Racing στα χειμερινά δοκιμαστικά που πήρε μέρος στην πίστα του Σακίρ απέδειξε ότι είναι ταχύτερη από την πρωταθλήτρια εταιρεία Mercedes.

H Red Bull Racing στο τριήμερο δοκιμαστικών που πέρασε απέδειξε ότι είναι έτοιμη να κοντράρει την Mercedes για την σεζόν 2021.

Οι πιλότοι της ομάδας Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεθ έχουν ένα εξελιγμένο μονοθέσιο, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, εξάλλου ομάδα που κερδίζει δεν χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, απλά βελτιώσεις. Μάλιστα ο Ολλανδός πιλότος ήταν ταχύτερος κατά την διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Σακίρ.

Αντίθετα η γερμανική εταιρία πέρασε αρκετό χρόνο στο γκαράζ για να διορθώσει τα προβλήματα σε κινητήρα που αντιμετώπισε ο Βάλτερι Μπότας. Παράλληλα ο “teammate” τουκαι 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον είχε προβλήματα στην αεροδυναμική του μονοθέσιου.

Το Σάββατο (13/3) η Mercedes προσπάθησε να αντιμετωπίσει τα θέματα που προέκυψαν και σταδιακά έφτασε και πάλι στην κορυφή των δοκιμαστικών με τον Φινλανδό. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου για τα καινούργια μονοθέσια η συγκεκριμένη εταιρεία και τις προηγούμενες χρονιές αντιμετώπισε διάφορα ζητήματα, αλλά πάντα στην έναρξη της σεζόν ήταν πανέτοιμη για άλλο ένα πρωτάθλημα.

Βέβαια ο επικεφαλής μηχανικός των Γερμανών, Άντριου Σόβλιν ξεκαθάρισε ότι αυτή την φορά δεν θα είναι τόσο εύκολο να διορθωθούν τα προβλήματα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.