Formula 1 δοκιμαστικά: Το πρόγραμμα στην πίστα του Μπαχρέιν

Επιστροφή στη δράση για την Formula 1, καθώς από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου θα διεξαχθούν τα πρώτα δοκιμαστικά στην πίστα του Μπαχρέιν.

Τα δοκιμαστικά της Formula 1 θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 12 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (14/3).

Οι πιλότοι των ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα καινούργια μονοθέσια σε μια από τις πίστες που θα διοργανωθεί Γκραν Πρι αφού βρίσκεται μέσα στο αγωνιστικό κάλεντερ. Μάλιστα η συγκεκριμένη πίστα δεν είναι εύκολη υπόθεση, με βάση τα περυσινά δεδομένα είχε δημιουργήσει αρκετά θέματα στα ελαστικά.

Αρκετά σημαντικό αυτό το τριήμερο, καθώς θα δοκιμαστούν τα μονοθέσια και σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα θα λυθούν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο κομμάτι των ομάδων – πιλότων.

Αρχικά ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της McLaren και όχι της Renault, ο Κάρλος Σάινθ συνεχίζει την πορεία του στην Ferrari, ο Σέρχιο Πέρεζ εντάχθηκε σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος την Red Bull Racing, ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποχώρησε από την Scuderia για την Aston Martin. Παράλληλα έχουμε και την επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο με την Alpine, ύστερα από 2 χρόνια απουσίας.  

Τέλος υπάρχουν νέοι οδηγοί που μεταπήδησαν από την Formula 2 στην Formula 1 όπως ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, ο Μικ που θα τρέχει με την Haas, ο Γιούκι Τσουνόντα με την Aplha Tauri και ο Νικίτα Μάζεπιν που θα είναι teammate του Σουμάχερ junior. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Παρασκευή, 12 Μαρτίου

09:00-18:00
Σάββατο, 13 Μαρτίου

09:00-18:00
Κυριακή, 14 Μαρτίου

09:00-18:00

Άξιο αναφοράς είναι ότι τα μονοθέσια της κάθε ομάδας μπορούν να τρέχουν στις πίστες όσες ώρες επιθυμούν και δεν υπάρχει περιορισμός στους γύρους ή στο ωράριο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.