Λεκλέρ, ο παγωτατζής! (pic, videos)

Νέο επιχειρηματικό πλάνο από τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, ο Μονεγάσκος λάνσαρε τη δική του σειρά παγωτών με ονομασία LEC.

Μίνι διακοπή στο πρωτάθλημα της Formula 1 ύστερα από το Grand Prix στην Ιαπωνία και στην πίστα της Σουζούκα. Το επόμενο αγωνιστικό τριήμερο είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την Παρασκευή 19 Απριλίου στην Κίνα.

Αρκετοί πιλότοι εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο για να παρακολουθήσουν αγώνες στο Monte Carlo Masters, αλλά ο Σαρλ Λεκλέρ επέλεξε να παρουσιάσει τη δική του σειρά παγωτών, η οποία κυκλοφόρησε ήδη στην Ιταλία. Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari μαζί με τους Wedding Ring, Γκουίντο και Νίκολας, λάνσαραν μια νέα σειρά παγωτού με ονομασία LEC.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο Μιλάνο, ενώ στόχος του 26χρονου αθλητή η κυκλοφοριά παγωτού στην αγορά χωρίς συμβιβασμούς. Έτσι ώστε ο καταναλωτής να υποκύπτει συχνότερα στον… γλυκό πειρασμό χωρίς να τον προβληματίζει ο αριθμός των θερμίδων. Η σειρά του Λεκλέρ περιλαμβάνει πέντε γεύσεις, τις Salty Fudge, Swirly Pistachi-Oh!, Peanut Caramel Tango και Chocolate Crunch.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.