Χάμιλτον: «Ήλπιζα να βρεθώ πιο κοντά στην κορυφή, δεν ήταν γραφτό»

Χαμογελά ο Λιούις Χάμιλτον για τη βελτιώση που παρουσιάζει η W15 της Mercedes, αλλά όχι με την έβδομη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του ιαπωνικού Grand Prix.

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η W15 της Mercedes ισχυρίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά το φινάλε των κατατακτήριων δοκιμών στην Ιαπωνία και στην πίστα της Σουζούκα. Παράλληλα ο Βρετανός πιλότος χαμογελά για την αποδόση του «ασημένιου βέλους», αλλά ταυτόχρονα είναι απογοητευμένος με την έβδομη θέση για τον αγώνα της Κυριακής (07/04, 08:00).

«Προφανώς δεν είμαι χαρούμενος με την 7η θέση, ήλπιζα ότι θα βρεθώ πιο κοντά στην κορυφή. Δεν ήταν όμως γραφτό να συμβεί. Είμαι χαρούμενος όμως με τη βελτίωση που παρουσιάζουμε, με το στήσιμο του μονοθεσίου. Είμαι αρκετά πιο ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του. Έχουμε βελτιωθεί, όμως βρισκόμαστε 7 δέκατα μακριά από την κορυφή, ενώ πέρυσι ήμασταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί. Άρα πρέπει να βρούμε επιπλέον απόδοση στο μονοθέσιο», είπε αρχικά ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής στην κάμερα της F1 TV και συμπλήρωσε:

«Ελπίζω να δώσω μάχες στον αγώνα, πιστεύω ότι οι διαφορές θα είναι μικρές. Ο αγώνας θα έχει να κάνει με τη διαχείριση των ελαστικών και τη στρατηγική. Ανυπομονώ για τον αγώνα. Η έβδομη θέση στην εκκίνηση δεν είναι ό,τι καλύτερο, όμως θα παλέψουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.