Χάμιλτον: “Στο Καναδά ήμασταν τόσο γρήγοροι όσο η Red Bull και η Ferrari”

Ο Λιούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στην επίδοση της W13 E Performance στο Grand Prix του Καναδά, υπογραμμίζοντας ότι η απόδοση της Mercedes ήταν τόσο ανταγωνιστική όσο των Red Bull και Ferrari.

Ικανοποιημένος με την εικόνα της Mercedes είναι ο Λιούις Χάμιλτον με βάση όσα δήλωσε στο “AMuS”. Ο επτάκις φορές πρωταθλητής αναφέρθηκε στο πρόβλημα του porposing, το οποίο έχει βελτιωθεί αισθητά λόγω των πειραμάτων που κάνουν οι μηχανικοί στο μονοθέσιο της W13 E Performance.

“Προς το παρόν δεν κάνουμε ταχύτερο το μονοθέσιο με τις αναβαθμίσεις αλλά με έξυπνα set-up. Για πρώτη φορά εφέτος έβλεπα τους πρωτοπόρους μέχρι και το τέλος. Σε ορισμένες στιγμές του αγώνα ήμασταν όσο γρήγορες ήταν οι Red Bull και Ferrari”, είπε αρχικά ο Χάμιλτον και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο προηγούμενος αγώνας, δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο δύσκολος ήταν. Αλλά αυτό το τριήμερο δεν είχαμε τόσες αναπηδήσεις. Στο Μπακού δεχόμασταν 10G, εδώ δεχόμασταν στις αναπηδήσεις 2G ή 3G. Μπορούσα να το αντέξω. Αλλά και πάλι πρέπει ως σπορ να κάνουμε περισσότερα για το θέμα αυτό και πιστεύω και ως ομάδα πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα”.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος πολυπρωταθλητής ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο στο Grand Prix του Καναδά και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.