Formula 1: Ο Φερστάπεν παρέλαβε το τρόπαιο του Πρωταθλητή (pics, vid)

Ο Μαξ Φερστάπεν παρέλαβε το τρόπαιο του Πρωταθλητή για πρώτη φορά στην καριέρα του στο γκαλά της FIA.

O Mαξ Φερστάπεν στέφθηκε Πρωταθλητής της Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο θρίλερ του Άμπου Ντάμπι. Το βράδυ της Πέμπτης (17/12) ο Ολλανδός παρέλαβε το βραβείο του κατά τη διάρκεια του γκαλά της FIA.

Ο Μαξ Φερστάπεν κατέκτησε 10 νίκες, 10 pole position και κατάφερε να ανέβει 18 φορές στο πόντιουμ σε μια χρονιά που πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Formula 1.

«Όταν αγωνιζόμουν στα καρτ, ποτέ δεν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Απολάμβανα τη στιγμή και ήθελα απλά να κερδίσω κάθε αγώνα που έπαιρνα μέρος. Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις πάντα το στόχο να φτάσεις μέχρι τη Formula 1 και να κερδίσεις εκεί επίσης. Επειδή όμως είναι πολύ μακριά, το πας βήμα-βήμα. Πιστεύω πως έκανα πολύ γρήγορα κάποια βήματα, αλλά η μεγαλύτερη επιρροή που είχα στην καριέρα μου ήταν ο μπαμπάς μου. Με την εμπειρία που είχε στη Formula 1 με προετοίμασε πολύ καλά για όλα, οπότε τίποτα δεν με εξέπληξε, ούτε με σόκαρε. Ένιωσα κανονικά από την πρώτη στιγμή, δίχως όμως αυτό να είναι κάτι το κανονικό. Με βοήθησε πολύ και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Στο λαμπερό γκαλά δεν βρέθηκε τόσο ο Λιούις Χάμιλτον, όσο και ο Τότο Βολφ, Ο Βρετανός πιλότος κατέκτησε το βραβείο για την προσωπικότητα της χρονιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.