Μercedes: Ανακοίνωσε τον Ράσελ

Ο Τζορτζ Ράσελ θα είναι ο «ομόσταυλος» του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes.

Ο Τζορτζ Ράσελ θα είναι από τη νέα σεζόν ο «ομόσταυλος» του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο 23χρονος Βρετανός οδηγός υπέγραψε «μακροχρόνιο» συμβόλαιο. Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες οι άνθρωποι της Mercedes αξιολογούσαν το αν θα κρατούσαν στην ομάδα τον Βάλτερι Μπότας ή θα έδιναν θέση οδηγού αγώνων στον Ράσελ, ο οποίος είναι «προστατευόμενος» της γερμανικής ομάδας και από το 2019 «τρέχει» στη Φόρμουλα Ένα με τη Williams. Όμως, τα πράγματα ξεκαθάρισαν χθες, καθώς η Alfa Romeo ανακοίνωσε την απόκτηση του Φινλανδού με πολυετές συμβόλαιο, εξέλιξη που «άνοιξε το δρόμο» για την ένταξη του Ράσελ στη Mercedes.

Ο Ράσελ διάγει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα μέχρι σήμερα, καθώς πανηγύρισε το «παρθενικό» βάθρο της καριέρας του στο -εξαιρετικά… σύντομο, λόγω βροχής- βελγικό γκραν πρι. Παράλληλα, οι σταθερά εντυπωσιακές εμφανίσεις του στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά τού έχουν χαρίσει το προσωνύμιο “Mr Saturday” (σ.σ. «κύριος Σάββατο»), συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης θέσης που κατέκτησε στα επίσημα δοκιμαστικά του βελγικού γκραν πρι.

Η Williams δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τον αντικαταστάτη του Ράσελ, αλλά ο αναπληρωματικός οδηγός της Red Bull, Άλεξ Άλμπον, φέρεται να είναι ο πρώτος υποψήφιος. Ο Νίκολας Λατίφι αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του δεύτερου οδηγού στη Williams.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.