Φερστάπεν: «Φυσικά δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε το αποτέλεσμα στο Grand Prix της Ουγγαρίας, αλλά και την γενική εικόνα της Red Bull στις κατατακτήριες.

Το αποτέλεσμα και η εικόνα δεν ικανοποιεί τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός έχει ένα δυνατό μονοθέσιο και έπειτα από πολλά χρόνια κυριαρχίας της Mercedes, η Red Bull βάζει δύσκολα στη γερμανική εταιρεία και στον Λιούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα με τον “Mad-Max” η τρίτη θέση στον αγώνα της Κυριακής (1/8) δεν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον πιλότο, όμως όλα θα φανούν στην τελευταία μέρα του Grand Prix στην Ουγγαρία.

“Όλο το 3ήμερο μέχρι τώρα ήμασταν λίγο πίσω και αυτό φάνηκε και στις κατατακτήριες. Φυσικά δεν είναι αυτό που θέλαμε αλλά παρόλα αυτά είμαστε στην 3η θέση και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα είναι διαφορετικά με τα μαλακά ελαστικά, έχουν μεγαλύτερη πρόσφυση. Αλλά θα μάθουμε αύριο αν κάναμε το σωστό. Θα κάνει πολλή ζέστη. Προφανώς το μαλακό ελαστικό δεν θα κρατήσει όσο το μεσαίο αλλά θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία στην εκκίνηση. Είδαμε ότι όλοι βελτίωναν με τα μαλακά ελαστικά και ο χρόνος μου με τα μεσαία θα ήταν οριακός για τη 10άδα και έτσι αποφασίσαμε στο τέλος να βάλουμε τα μαλακά”, δήλωσε ο Φερστάπεν μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.