Χόρνερ: “Ο Μαξ ευτυχώς δεν έχει ούτε γρατζουνιά”

Ο Κρίστιαν Χόρνερ αναφέρθηκε στο ατύχημα του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον, υπογραμμίζοντας ότι 23χρονος είναι καλά στην υγεία του και χωρίς γρατζουνιές.

Άσχημη τροπή είχε η μάχη για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Μαξ Φερστάπεν και του Λιούις Χάμιλτον, στο πλαίσιο του Grand Prix της Βρετανίας. Ο 23χρονος πιλότος της Red Bull αποχώρησε χωρίς γρατζουνιές ύστερα από την σύγκρουση και ο Κρίστιαν Χόρνερ μίλησε για το ατύχημα. Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η κίνηση του Βρετανού οδηγού ήταν απελπισίας.

“Για μένα είναι ξεκάθαρο: ο Λιούις έβαλε έναν τροχό του στην εσωτερική μιας από τις πιο γρήγορες στροφές του πρωταθλήματος. Οδηγεί εδώ χρόνια και χρόνια. Ξέρεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο εκεί. Ευτυχώς δεν είχαμε έναν σοβαρά τραυματία οδηγό σήμερα ή κάτι χειρότερο”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Νομίζω ότι η κίνησή του ήταν κίνηση απελπισίας. Απέτυχε να περάσει στο πρώτο μισό της πίστας, όπως το είχε προγραμματίσει, και μετά έκανε αυτή την κίνηση απελπισίας. Η Copse είναι μια από τις ταχύτερες στροφές του κόσμου. Απλά δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι βρώμικη οδήγηση”.

“Ο Μαξ είχε ατύχημα των 51 g. Δόξα το Θεό έφυγε περπατώντας. Αυτό είναι το πιο θετικό σήμερα. Ανακουφίστηκα που τον είδα, περπατούσε, ήταν εκεί και έκανε ένα 30λεπτο προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο. Θα μπορούσε να είχε ένα τρομερό ατύχημα. Ευτυχώς έφυγε από εκεί χωρίς γρατζουνιά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.