Φερστάπεν: «Σήμερα όλα πήγαν καταπληκτικά»

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από τη δική του όσο και από της ομάδας του τη προσπάθεια ο Μαξ Φερστάπεν

Ο Ολλανδός οδηγός, ήταν ο μεγάλος νικητής στο GP της Αυστρίας επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις τελευταίες εβδομάδες πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Φερστάπεν, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την ετοιμότητα του μονοθεσίου καθώς επίσης και για τη προσπάθεια του εαυτού του και της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Το μονοθέσιο ήταν σαν πάνω σε ράγες, ό,τι ελαστικά κι αν φορούσε. Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να το οδηγώ.

Ακόμα κι εγώ είμαι λίγο έκπληκτος για το πώς εξελίχθηκε ο σημερινός αγώνας. Δεν το περίμενα έτσι. Έγινε καταπληκτική δουλειά από όλους για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Ξεκινώντας αυτό το 3ήμερο όλοι μας έβλεπαν ως φαβορί αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό που κάναμε σήμερα. Εξαιρετική δουλειά από όλη την ομάδα όπως επίσης και από τη Honda. Νομίζω ότι όλο το πακέτο αυτές τις δύο εβδομάδες ήταν απίστευτο.

Στην εκκίνηση έπρεπε να είμαι σε εγρήγορση και να κάνω μια μικρή διαφορά. Ήξερα ότι αν περάσει ο πρώτος γύρος ή η επανεκκίνηση χωρίς προβλήματα θα μπορούσα να κάνω τον αγώνα μου. Σήμερα όλα πήγαν καταπληκτικά. Ήταν τρελό να βλέπεις όλους αυτούς τους οπαδούς εδώ και τόσο πολύ πορτοκαλί χρώμα. Ήταν επίσης μεγάλο κίνητρο. Ιδιαίτερα στον τελευταίο γύρο υπήρχε πορτοκαλί παντού στην πίστα. Τους ευχαριστώ πολύ όλους.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.